in

Πετάνε έξω απο την Στέψη του Κάρολο τον Πρίγκιπα Χάρι! Ανεπιθύμητος απο το παλάτι

Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει ο Πρίγκιπας Χάρι!

Πρίγκιπας Χάρι

Το βιβλίο που εκδόθηκε απο τον Πρίγκιπα Χάρι και όλες οι αποκαλύψεις που αναφέρει για την Βασιλική Οικογένεια του, έφεραν την αλλαγή στην στάση του Μπάκιγχαμ αφού πλέον ο Βασιλιάς Κάρολος όπως φαίνεται αποφάσισε να τον τιμωρήσει για βίου.

Ο Πρίγκιπας Χάρι είναι πλέον ανεπιθύμητος απο το παλάτι και όπως έχει αφήσει το ίδιο το Μπάκιγχαμ να διαρρεύσει δεν θα δώσει το παρών στην στέψη του Βασιλιά Καρόλου όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή στέψης του.

Η εκδήλωση για τον νέο Βασιλιά θα γίνει στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 όπως έχουν ανακοινώσει επίσημα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πρίγκιπας Χάρι

Ανεπιθύμητος ο Πρίγκιπας Χάρι

Η βασιλική οικογένεια δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Ρεζέρβα» και όπως αναφέρουν ειδικοί της Βασιλικής οικογένειας είναι κάτι που έχει ενοχλήσει τον ατίθασο πρίγκιπα ο οποίος ήλπιζε σε περισσότερη αντίδραση.

Φαίνεται όμως ότι η αντίδραση προς τον Πρίγκιπα Χάρι και την Αμερικανίδα σύζυγο του ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ θα είναι πολύ ισχυρή και ήδη το Παλάτι έχει αφήσει να διαρρεύσει ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η οικογένεια του είναι ανεπιθύμητοι στην Αγγλία και δεν θα προσκληθούν για να λάβουν μέρος στη Στέψη του Κάρολου ως Βασιλιά της Αγγλίας.

Με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή του Open Ποιος είναι πρωινιάτικα; και μπορείτε στο παρακάτω βίντεο να μάθετε όλο το παρασκήνιο.


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Άννα Ξενοπούλου

    Written by Άννα Ξενοπούλου

    Είμαι η Άννα Ξενοπούλου και είμαι αρθρογράφος. Έχω αποφοιτήσει απο ΙΙΕΚ Δημοσιογραφίας και μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά. Λατρεύω την μουσική και τα ζώα και ειδικά τον αγαπημένο μου Μπλάνκο.
    Emai: [email protected]