Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στο Happy Day και την Εβάννα Ζουμπούρογλου για τον Νίκο Μουτσινά. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε ότι μπορεί να είναι καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι.
«Εγώ τον Νίκο τον βλέπω, άσχετα αν δεν έχουμε και τις πιο ωραίες σχέσεις», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος κάνοντας ξανά επικό «γύρισμα μπιφτέκας» όπως θα έλεγε και ο Νίκος Μπάρτζης
«Να μας κοιτάξει καλά ο Alpha και να μας δώσει μια μεσημεριανή εκπομπή και θα τρέμει ο Μουτσινάς. Τι ώρα βγαίνει ο Μουτσινάς; Στις 15:00; Εμείς θα βγαίνουμε 15:05. Εγώ τον Νίκο τον βλέπω, άσχετα αν δεν έχουμε και τις πιο ωραίες σχέσεις, τον ακολουθώ στο Instagram», δήλωσε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.
Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα όταν είδε ότι και ο Νίκος Μουτσινάς τον ακολουθεί στο Instagram, δήλωσε: «Μουτσινά, νομίζω ότι μετά από αυτό θα γυρίσω τη μπιφτέκα και κάποια στιγμή μπορεί να έρθω καλεσμένος».
Εμείς βέβαια οφείλουμε να ρωτήσουμε τώρα τον Ντάφυ;
Πήρες περισσότερα απο 100.000 ευρώ για να «γυρίσεις την μπιφτέκα», γιατί είχε δηλώσει ότι «Με αυτόν τον άνθρωπο δεν θέλω να έχω σχέσεις»
«Ποτέ, ούτε με 100 χιλιάδες ευρώ. Με αυτόν τον άνθρωπο δεν θέλω να έχω σχέσεις, να είναι καλά, απλά δεν θέλω να έχω σχέσεις εγώ. Τον έβλεπα πάντα και στο σπίτι μου και γούσταρα, νόμιζα ότι θα με στήριζε αλλά τελικά έπεσα πολύ έξω, δυστυχώς».
Τώρα τι άλλαξε ρε Ντάφυ και μην μας πεις, ότι επειδή σε ακολουθεί ο Μουτσινάς θα ρίξεις τα μούτρα σου!
Διαβάστε ακόμα: Ξάνθη: Με εντολή Δημάρχου κλειστά τα σχολεία λόγω συναυλίας….Τριαντάφυλλου!
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr