in ,

Για τον κύριο Γεραπετρίτη και την Κυβέρνηση οι Έλληνες είναι άχρηστοι! Δείτε τι αποκάλυψε

Απίστευτες αποκαλύψεις στην πλάτη νεκρών!

Για μια ακόμα φορά, ακόμα και τώρα που η Ελλάδα ζει μια πραγματικά τεράστια και πρωτοφανής τραγωδία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, δια στόματος του νέου υπουργού μεταφορών Γιώργου Γεραπετρίτη, ανακοίνωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι :

«Θα έρθει κλιμάκιο Γερμανών σιδηροδρομικών για την αναβάθμιση του δικτύου»

Με λίγα λόγια ο νέος υπουργός μας αποκαλύπτει ότι για ακόμα μια φορά οι Έλληνες είναι άχρηστοι και θα χρειαστούμε την «βοήθεια» των ειδικών Γερμανών, φυσικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έρθουν στο τσάμπα!

Επίσης ο κύριος Γεραπετρίτης αποκάλυψε ότι έως το τέλος Μαρτίου θα γίνει η επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου με λιγότερα δρομολόγια!

Μάλλον σε λίγο θα μας ανακοινώσουν ότι το τρένο που θα ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη, το ίδιο θα κατεβαίνει στην Αθήνα για να μην συναντήσει κανένα άλλο στο δρόμο!!

Απίστευτα πράγματα. Πόση κοροϊδία πια


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Δημήτρης Χαροκόπος

    Written by Δημήτρης Χαροκόπος

    Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από ένας ταπεινός blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και στην συνέχεια έκανα μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Λατρεύω να γράφω και ειδικά για τεχνολογικά και αθλητικά θέματα. Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Tvfreaks.gr και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.
    Email : [email protected]