Καθίστε εσείς τώρα να περιμένετε πότε θα αποφασίσουν οι αρχές να περάσουν απο το σπίτι σας για να λιώσουν τα χιόνια, όταν την ίδια ώρα βλέπετε την Ασημίνα Ιγγλέζου να το κάνει με μεγάλη ευκολία μέσα σε αυτά.
Όχι μόνο βγήκε στα χιόνια όπως κάνει κάθε φορά, αυτή την φορά αποφάσισε να το τερματίσει αφού εκτός απο ένα σκούφο και ένα ζευγάρι γάντια το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor δεν φορούσε τίποτα άλλο απολαμβάνοντας τα χιόνια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, αλλά κάθε φορά καταφέρνει και την κάνει μοναδική, αφού εκτός απο τα εντυπωσιακά της προσόντα που παραμένουν στην κορυφή, τώρα μας δείχνει πως μπορούμε να απολαύσουμε την ζωή ακόμα καλύτερα.
Η απορία μας πάντως είναι μεγάλη…είχαν τσουτσουρώσει τα πάντα πάνω της ή μόνο εμείς πάθαμε ζημιά με το βίντεο της;
Ασημίνα είσαι θεά…. το ξέρεις!
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr