Βασιλική Οικογένεια: Η πέτρα του σκανδάλου σπάει την σιωπή της

2 Min Read

Η Rose Hanbury αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες περί σχέσης με τον Πρίγκιπα William. Η μακροχρόνια απουσία της Kate Middleton πυροδοτεί σενάρια για τον γάμο της με τον μελλοντικό βασιλιά.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pagesix.com ,η δημόσια σιωπή της Rose Hanbury έσπασε την τελευταία εβδομάδα, εν μέσω δημοσιευμάτων και θεωριών συνωμοσίας για την προσωπική ζωή της βασιλικής οικογένειας.

Η Rose Hanbury διαψεύδει τις φήμες για σχέση με τον Πρίγκιπα William

Η 40χρονη Μαρκησία του Cholmondeley, μητέρα τριών παιδιών και στενή φίλη της Kate Middleton στο παρελθόν, αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες που την ήθελαν να έχει ερωτική σχέση με τον Πρίγκιπα William.

Οι ψίθυροι για εξωσυζυγική σχέση ανάμεσα στον μελλοντικό βασιλιά και την Μαρκησία κυκλοφορούν από το 2019, ωστόσο αναζωπυρώθηκαν ξανά μετά την ανακοίνωση του Παλατιού του Kensington για την εγχείριση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας τον Ιανουάριο.

Η μακροχρόνια απουσία της Middleton από τα δημόσια καθήκοντα πυροδότησε σενάρια περί ρήξης στον γάμο της με τον William, με ορισμένους να συνδέουν την απουσία της με την φημολογούμενη απιστία του πρίγκιπα.

Rose Hanbury

Ακόμη και ο Αμερικανός παρουσιαστής Stephen Colbert αναφέρθηκε στις φήμες αυτές στην εκπομπή του “The Late Show”. Χρησιμοποιώντας χιουμοριστικό ύφος, έκανε λόγο για την εξαφάνιση της Middleton και την πιθανή σχέση του William με την Μαρκησία.

Ενώ οι φήμες οργιάζουν, ο εκπρόσωπος της Middleton ξεκαθάρισε πως η πριγκίπισσα βρίσκεται ακόμα σε αποκατάσταση μετά από προγραμματισμένη εγχείριση και δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν το Πάσχα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγο μετά τη δημοσίευση μιας “πειραγμένης” φωτογραφίας της Middleton με τα τρία παιδιά της για τη Γιορτή της Μητέρας, η οποία επίσης τροφοδότησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ερωτήματα.

Πριγκίπισσά της Ουαλίας
Share This Article
Exit mobile version