Τριαντάφυλλος: Νέα “φουρνιά” αποκαλύψεων για τον Κατσούλη και την Μαριαλένα!

Must Read

Άφωνους μας άφησε ο Τριαντάφυλλος, αυτός ο πάντα αληθινός και αλληλέγγυος φίλος του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη! Για ακόμα μια φορά είχαμε την τύχη να μπούμε στον πολύτιμο κόσμο του κινητού τηλεφώνου του, και να ανακαλύψουμε τα κρυφά του μηνύματα. Ευτυχώς που επιλέγει τυχαία το τηλεοπτικό κοινό για να εμπιστευτεί τέτοια ουσιώδη πράγματα!

Στην εκπομπή του «Καλοκαίρι #Yes», ο Τριαντάφυλλος μας έκανε μια νέα “φουρνιά” αποκαλύψεων που δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή!

Φυσικά, και μιλάμε για την αποκάλυψη που έκανε ο Τριαντάφυλλος για το μέλλον του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που για πολλοστή φορά δεν παρέλειψε να μας θυμίσει πόσο τους αγαπάει, παρότι… δεν τους υποστήριξε στο Survivor All Star.

Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος κάνει νέες αποκαλύψεις

«Μου έστειλε ένα φιλαράκι στο Viber ένα βίντεο με τον Σάκη, την Μαριαλένα και την Καρολίνα να χορεύουν και να τραγουδάνε και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είδα. Γενικά περνάνε πολύ καλά και είναι σε φάση που τώρα μάλλον θα κάνει πρόταση στην Μαριαλένα και θα γίνει ο γάμος. Έτσι πιστεύω εγώ. Είναι έτοιμος να γίνει πατέρας», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος στο «Καλοκαίρι #Yes».

«Είναι μία ευκαιρία να σε καλέσουν τα παιδιά στον γάμο», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Πρέπει να πω ότι από το 2021, μπήκε μέσα για την Μαριαλένα και τη διεκδίκησε.  Ακόμα κι αν δεν έχουμε μιλήσει, να λέμε αλήθειες ότι ο Σάκης την αγαπά κι έχει δείξει τι έχει κάνει για τη Μαριαλένα.

Τους αγαπώ, δεν το κρύβω, το ξέρουν και οι ίδιοι και νομίζω ότι με αγαπάνε κι αυτοί, απλά έτυχε τώρα να γίνουν κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σε εμένα και δεν άρεσαν στα παιδιά. Από εκεί και πέρα εννοείται ότι τους αγαπώ και δεν κρατώ κακίες. Έχουμε περάσει πάρα πολλά με αυτά τα παιδιά. Ήμασταν οι Ντάφυς family κι αυτό δεν αλλάζει ποτέ», τόνισε.

Τώρα όσον αφορά για το απο ποια πλευρά θα φυσάει αύριο, αυτό μόνο ο Πάτερ Ντάφυ το ξέρει!

Δείτε τι αποκάλυψε σήμερα ο Τριαντάφυλλος στο βίντεο που ακολουθεί

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλειστοί δρόμοι στην Αθήνα – Πώς θα λειτουργήσουν Μετρό και Τραμ

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του «15ου Αγώνα δρόμου και Περιπάτου “Race for the Cure”» στο κέντρο της Αθήνας...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ