Το βίντεο της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Βασίλη Καρρά που γκρέμισε τα social media

Κέλλυ Νομικού
1 Min Read

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κατάφερε να μας κάνει να συγκινηθούμε ακόμα περισσότερο με τον θάνατο του αγαπημένου μας Βασίλη Καρρά.

Ο χαμός του Βασίλη Καρρά έχει δημιουργήσει μεγάλη θλίψη, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και σε όλη την χώρα, αφού ο λαϊκός τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, τόσο απο φίλους και συναδέλφους, αλλά και τον απλό κόσμο.

Μια απο τις τραγουδίστριες που γνώρισε τον Βασίλη Καρρά και τίμησε τον λαϊκό ερμηνευτή ήταν ήταν και η τραγουδίστρια η οποία με ένα βίντεο στο προφίλ της στα social media, κατάφερε να μας κάνει να συγκινηθούμε ακόμα περισσότερο

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Παπαδοπούλου με τον Βασίλη Καρρά σε πρώτο πλάνο κυριολεκτικά γκρέμισε τα social media, με την ίδια να αφήνει το δικό της μήνυμα

«Πολύ θα μου λείψεις, πάρα πολύ θα μου λείψεις», λέει η τραγουδίστρια, με τον Βασίλη Καρρά να της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

«Μακριά ή κοντά, στη γη ή στον ουρανό, δε θα χαθείς από τον “Μπαχτσέ” σου, όπως με ελεγες», έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, στη λεζάντα του βίντεο.

Share This Article
Exit mobile version