Το τέλος μιας σχέσης: Η Billie Eilish και ο Jesse Rutherford παίρνουν διαφορετικούς δρόμους

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read

Έπειτα από επτά μήνες κοινού ταξιδιού στον χρόνο, η πορεία της Billie Eilish και του συντρόφου της Jesse Rutherford παίρνει πλέον διαφορετική κατεύθυνση. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο frontman των The Neighbourhood ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, γεγονός που αποτυπώθηκε στις σελίδες πολλών ΜΜΕ και προκάλεσε συζητήσεις ανάμεσα στους θαυμαστές τους.

Η σχέση τους, που χαρακτηρίζονταν από έναν αισθητό ηλικιακό διαχωρισμό, φαίνεται να μην άντεξε τις πιέσεις της δημοσιότητας και των προκλήσεων που έφερε η ζωή στο προσκήνιο.

Οι φήμες για την σχέση της Billie Eilish βγήκαν αληθινές

Οι φήμες για αντιπαραθέσεις και ζήλιες είχαν ανάψει φωτιές στο παρελθόν, και παρόλο που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ επίσημα, η ανταλλαγή τους στα social media έδειχνε ένα ζευγάρι που ενδεχομένως δεν βρισκόταν πια στην ίδια σελίδα.

Η Billie Eilish, με την αστραφτερή και συνεχώς ανοδική καριέρα της, έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη φήμη της παγκοσμίως με τις πωλήσεις της, τις συναυλίες, τις περιοδείες, τα singles και τις αναπαραγωγές των βίντεο και τραγουδιών της.

Από την άλλη, ο Jesse Rutherford και το συγκρότημά του έχουν καταγράψει τη δική τους επιτυχία, μολονότι δεν φτάνει τα επίπεδα κάποιων άλλων μεγάλων ονομάτων της μουσικής σκηνής.

Το «Page Six» αναφέρει ότι, παρά τον χωρισμό, η Eilish και ο Rutherford δεσμεύτηκαν να διατηρήσουν τη φιλική σχέση που τους ενώνει.

Το μέλλον μπορεί να κρύβει νέες περιπέτειες και νέες σχέσεις για την Eilish και τον Rutherford, αλλά το υπόσχεσή τους να παραμείνουν φίλοι φαίνεται να προσφέρει μια θετική νότα στο τέλος της κοινής τους πορείας.

TAGGED:
Share This Article
Exit mobile version