Τι κάνει σήμερα η Ελένη Λουκά; Ποιόν έκραξε τελευταίο και πότε;

Γιώργος Παπαχρόνης
2 Min Read

Μια απο τις πιο δημοφιλής παρουσίες στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων του παρελθόντος και όχι μόνο, ήταν και η Ελένη Λουκά. Εδώ και πολλά χρόνια τα κανάλια σταμάτησαν να δείχνουν την Ελένη Λουκά να κατακεραυνώνει δημοσίως γνωστούς και αγνώστους.

Η απανταχού παρούσα photobomber και καταστροφέας «στιγμών», όπως την αποκαλούσαν πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει αυτό που έκανε πάντα με το ίδιο πάθος και σθένος.

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι πρώτη φορά βγήκε στην Ελληνική τηλεόραση το 1997, μέσα απο μια cult εκπομπή με τίτλο Ερωτοδικείο, όπου και συστήθηκε στο ελληνικό κοινό δίπλα στη Βίκυ Μιχαλονάκου και τον Μίστερ Μπούτια, δίνοντας ένα πραγματικό ρεσιτάλ χριστιανορθόδοξης εμμονής.

Απο τότε έγινε πολλές φορές viral και κατέκτησε μια θέση τόσο σε ενημερωτικές εκπομπές, όπου εμφανιζόταν στα live και προκαλούσε αναταραχές στους σκηνοθέτες που δεν προλάβαιναν να την κόψουν στον αέρα, αλλά και σε χιουμοριστικά βίντεο ψυχαγωγικών εκπομπών, αλλά και ως καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη, στις εκπομπές του.

Εκείνος πάντως που έβλεπε εφιάλτες μαζί της, ειδικά στα πρώτα χρόνια που είχε κάνει την εμφάνιση της, ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1.

Η τελευταία της εμφάνιση Ελένη Λουκά και το κράξιμο στον Κασελάκη

Ελένη Λουκά

Τον Σεπτέμβριο του 2023, έκανε την τελευταία της viral εμφάνιση, αφού την είχε «στήσει» στον Στέφανο Κασσελάκη έξω από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη, τον οποίο μόλις είδε, άρχιζε να του φωνάζει «ντροπή σου, είσαι του σατανά, είσαι ανώμαλος».

Φυσικά η αντίδραση της, δεν άρεσε στους «συντρόφους» του Στέφανου Κασελάκη οι οποίοι είχαν αντιδράσει σθεναρά εναντίον της στο Twitter, κατηγορώντας της ότι βρέθηκε εκεί «συστημένη»!

Share This Article
Exit mobile version