Θύμα ληστείας η Φελίσια Τσαλαπάτη (video)

Must Read

Μιλώντας ζωντανά στον αέρα του “Καλοκαίρι Yes”, η γνωστή παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ Φελίσια Τσαλαπάτη, αποκάλυψε πως έγινε θύμα ενός ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπου έκλεψαν τα στοιχεία της τραπεζικής της κάρτας και της αφαίρεσαν χρηματικά ποσά.

«Έχουμε τίποτα για τα οικονομικά; Γιατί μου έκλεψαν την κάρτα χθες. Μπήκαν στην κάρτα μου και μου πήραν τα λεφτά», ανέφερε αρχικά η Φελίσια Τσαλαπάτη, την ώρα που η Αγγελική Μανουσάκη έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας.

«Είχες πει χθες ότι θα μου κλέψουν τα λεφτά ή κάτι τέτοιο; Είναι αυτό που άμα δεν το πάθεις, δεν ακούς. Λες: α εγώ θέλω να ακούσω τα ερωτικά μου. Μετά παθαίνεις το άλλο και λες: α δεν μου το ‘πε. Όχι, σου το είπε, εσύ δεν άκουσες», σχολίασε στη συνέχεια χαριτολογώντας η παρουσιάστρια.

«Τα είπες χθες, Αγγελική, και βγήκανε!», τόνισε από την πλευρά της η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ η Φελίσια Τσαλαπάτη δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς δράστες και το ακριβές χρηματικό ποσό που της απέσπασαν.

Δείτε πως περιγράφει το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Αγρίνιο: Νεαρός έπεσε από δεύτερο όροφο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο, όταν ένας νεαρός άνδρας βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.Εξετάζεται το...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ