Συνεργασία-θρίλερ: Netflix και Cosmote TV ενώνουν δυνάμεις

Πώς θα δείτε Netflix στο Cosmote TV: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Netflix

Η Deutsche Telekom συνεργάζεται με το Netflix στην Ευρώπη. Η υπηρεσία streaming θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Cosmote TV, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων τηλεθεατών.

Σε μια σημαντική εξέλιξη για τον ομίλο Deutsche Telekom, η μητρική του ΟΤΕ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με το Netflix στην Ευρώπη. Η συνεργασία αυτή φέρνει νέες δυνατότητες στους συνδρομητές του Cosmote TV, οι οποίοι θα έχουν πλέον πρόσβαση στο πλούσιο περιεχόμενο της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming.

Netflix

Συνεργασία Deutsche Telekom – Netflix: Νέες δυνατότητες για το Cosmote TV

Η αρχή της συνεργασίας θα γίνει στην Κροατία και την Ουγγαρία, ενώ μέσα στο 2024 θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες χώρες όπου δραστηριοποιούνται οι θυγατρικές του ομίλου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι συνδρομητές του Cosmote TV θα μπορούν να απολαμβάνουν ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα προγράμματα του Netflix απευθείας μέσω του αποκωδικοποιητή τους, χωρίς να χρειάζεται να έχουν ξεχωριστή συνδρομή.

Netflix

Το Netflix έρχεται στην Ελλάδα: Πώς θα επηρεάσει την αγορά της τηλεόρασης

Η συνεργασία αυτή αποτελεί σημαντική εξέλιξη για τον ΟΤΕ, καθώς ενισχύει σημαντικά το περιεχόμενο που προσφέρει στους συνδρομητές του Cosmote TV. Το Netflix, με το πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο που διαθέτει, αποτελεί πόλο έλξης για εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, και πλέον θα είναι διαθέσιμο και στους Έλληνες τηλεθεατές.

Η είσοδος του Netflix στην Ελλάδα μέσω του Cosmote TV αναμένεται να φέρει νέες ισορροπίες στην αγορά της τηλεόρασης, καθώς προσφέρει στους καταναλωτές μια εναλλακτική λύση για την ψυχαγωγία τους.

deutsche telekom cosmote

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Deutsche Telekom

«Η Deutsche Telekom και το Netflix ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει στους πελάτες της σε πολλές χώρες της Ευρώπης μια βελτιωμένη και απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η συνεργασία βασίζεται στη δέσμευση της Deutsche Telekom να βελτιώνει συνεχώς την ολοκληρωμένη εμπειρία ψηφιακού σπιτιού, παρέχοντας στους πελάτες πρόσβαση στην εξαιρετική γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας του Netflix στο πλαίσιο των προσφορών της.

Πιστή στον ισχυρισμό της “Connecting your world”, η Deutsche Telekom στοχεύει να μεταφέρει τους πελάτες της σε έναν τεράστιο κόσμο περιεχομένου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία θέασης και παρέχοντας μια premium υπηρεσία μέσω της καλύτερης συνδεσιμότητας στην κατηγορία της.

Ξεκινώντας από την Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία, οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix – συμπεριλαμβανομένων λειτουργιών ομαδοποίησης ή ρύθμισης στη διεπαφή της τηλεόρασής τους – δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές για το πώς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, όλες οι εθνικές εταιρείες του Ομίλου Deutsche Telekom στην Ευρώπη με υπάρχουσα τηλεοπτική προσφορά θα παρουσιάσουν τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας στους πελάτες τους».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

dimitris

Αρθρογράφος: Δημήτρης Χαροκόπος

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από ένας ταπεινός blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και στην συνέχεια έκανα μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Λατρεύω να γράφω για viral θέματα, gossip, για όμορφες γυναίκες και φυσικά για αθλητικά γεγονότα. - Email : [email protected]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το φλοράλ μαγιό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη θα σε αφήσει άφωνο!

Αλέξης Παππάς

Survivor: Σκάνδαλο στο νησί! Ο Αλέξης Παππάς αποκαλύπτει κρυφό ειδύλλιο