Survivor spoiler: Πως κατάφερε η κλίκα των Μαχητών να διώξει τον Rob

3 Min Read

Ο Rob James Seymour, αποτελεί παρελθόν απο το ριάλιτι, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει με Survivor spoiler το απόγευμα της Τετάρτης (7/2). Ο συμπαθής Σκωτσέζος δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει αγωνιστικά απέναντι στους καλύτερους Φάνη Μπολέτση και Γιάννη Περπατάρη και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Πριν φύγει όμως έδειξε για μια ακόμα φορά το ήθος του, αφού είπε μπροστά στις δύο ομάδες, ότι δεν κρατάει καμία κακία για την άδικη αποχώρηση του, αφού όλοι η Ελλάδα κατάλαβε ότι η κλίκα των γυναικών τον έφαγε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε μέσα απο τo Survivor απο την γυναίκα του και την πεθερά του να τον περιμένουν, ενώ όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιανός τι φαγητό θέλει να του ετοιμάσουν πίσω στην Ελλάδα, εκείνος έκανε Τούρκους τους παίκτες των Διάσημων και των Μαχητών, λέγοντας πως θέλει γεμιστά η μουσακά!

Πως κατάφερε η κλίκα των Μαχητών να διώξει τον Rob

Για όλα φταίει η Χρύσα! Ναι καλά διαβάσατε. Εκείνη είχε ξεκινήσει έναν πόλεμο απο την πρώτη μέρα με την δικαιολόγια ότι δεν πλένετε. Λες και οι άλλοι στο Survivor μυρίζουν λεβάντα. Εκείνη ήταν που ξεκίνησε την όλη επιχείρηση για να διώξει τον Rob και τελικά το κατάφερε πείθωντας και τις Μαριλίνα και Ιωάννα, μόνο που αυτή την εβδομάδα όχι μόνο αποδυναμώθηκαν, αφού ο Rob όσο αργός και να ήταν, ήταν καλύτερος παίκτης και απο τις τρείς. Παραλίγο να χάσουν και ένα απο τους καλύτερους παίκτες με τα χαίρια τους.

Δείτε όλα όσα είπε κατά την αποχώρηση του

Rob: «Με χαρά ήρθα, με χαρά φεύγω, δεν κρατάω κακία»

Ο Rob απευθύνεται στην πεθερά: «Κυρία Μαίρη, ήμουν φρόνιμος!»

Rob: «Θα ήθελα να είναι στον τελικό Περπατάρης και Φάνης»

Ο Rob αποχωρεί από το Survivor

Share This Article
Exit mobile version