Survivor spoiler: Παίκτρια αποκαλύπτει τους «θεατρίνους» του ριάλιτι

Στέλλα Ανδρεάδου

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη της, πρώην παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει όλα όσα δεν είδαμε στην τηλεόραση.

Παίκτρια ξεσκεπάζει τους «θεατρίνους»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό YOU η πρώην παίκτρια Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία ήταν πραγματικά ένας χείμαρρος με όλα όσα αποκάλυψε με αυτά που είπε.

Η πανέμορφη κοπέλα απο την Θεσσαλονίκη, με τα εντυπωσιακά μάτια, είναι η τέλεια γυναίκα που θα ήθελε να έχει στο πλευρό του ένας άντρας, αφού εκτός απο μια κούκλα, λατρεύει το ποδόσφαιρο.

Φυσικά και είναι η φαντασίωση όλων των οπαδών του ΠΑΟΚ, αφού η αγάπη της για το ποδόσφαιρο την έκανε για δέκα χρόνια αρχηγό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ.

Η Στέλλα Ανδρεάδου τα κατάφερε καλά στο Survivor

Την πρώτη φορά στο Survivor δεν κατάφερε να δείξει τα ταλέντα της, στις παραλίες και τους στίβους μάχης του τηλεοπτικού ριάλιτι. Την δεύτερη φορά όμως και γνωρίζοντας τι έχει να αντιμετωπίσει, μπήκε απο την αρχή και κατάφερε να φτάσει ένα βήμα απο τον μεγάλο τελικό.

Η Στέλλα Ανδρεάδου στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό και τις οποίας απόσπασμα θα διαβάσετε παρακάτω ήταν πραγματικά αποκαλυπτική, αφού μιλάει για όλα όσα πέρασε με το καλημέρα στο νησί, με ποιους παίκτες δέθηκε και ήρθε πιο κοντά, ενώ βγάζει στον τάκο όλους εκείνους που ήταν οι «θεατρίνοι» του ριάλιτι επιβίωσης.

Η συνέντευξη έχει δημοσιευτεί στο youweekly.

Στέλλα Ανδρεάδου δίνει Survivor spoiler φωτιά

Για ποιο λόγο αποφάσισες να πεις ξανά «ναι» στο Survivor;

Ήθελα να το ζήσω από την αρχή, γιατί πέρυσι είχα µπει στο ενδιάµεσο, µάλιστα ήµουν από τις τελευταίες προσθήκες. Ήταν η τελευταία ευκαιρία για να αποδείξω στον εαυτό µου, αλλά και στον κόσµο, ότι µπορώ να τα καταφέρω και να φτάσω όσο πιο µακριά γίνεται.

Ποιες διαφορές υπήρχαν ανάµεσα σε αυτές τις δύο εµπειρίες;

Σίγουρα όταν µπαίνεις ως προσθήκη, οι υπόλοιποι παίκτες σε βλέπουν µε µισό µάτι. Είσαι ο εύκολος στόχος γιατί έχουν δεθεί µεταξύ τους, οπότε σίγουρα θα βγεις προτεινόµενος πιο γρήγορα, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι είσαι κακός αγωνιστικά. Eπίσης είναι µεγάλο αβαντάζ να µπαίνεις από την αρχή, γιατί ο κόσµος σε µαθαίνει και ταυτίζεται µαζί σου.

Δεν ήταν αρνητικό ότι έπρεπε να ζήσεις την µεγάλη πείνα των πρώτων ηµερών και να φτιάξεις την καλύβα από την αρχή;

Μα το ήθελα, νοµίζω ότι αυτή είναι και η εµπειρία του παιχνιδιού: Να πεινάσεις, να φας βροχή, να φτιάξεις την καλύβα σου, όλο αυτό που εγώ πέρυσι δεν έζησα. Ήταν πολύ δύσκολα φέτος και η αδυναµία ήταν τεράστια τις πρώτες τρεις εβδοµάδες. Ήµουν έτοιµη να λιποθυµήσω στο Συµβούλιο, δεν µπορούσα να µιλήσω! Άλλη µία φορά είχα πάει στην παραλία µε την κατσαρόλα, να την γεµίσω νερό για να φτιάξουµε αλάτι και όπως επέστρεφα στην καλύβα είχα λαχανιάσει.

Σκέφτηκες πότε να τα παρατήσεις;

Υπήρχε µια περίοδος που ψυχολογικά δεν ήµουν καλά, όταν είχαν αλλάξει οι οµάδες και σκεφτόµουν «γιατί το κάνω αυτό;», αλλά ήταν µια φευγαλέα σκέψη. Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας µου, που δεν θα τα παρατούσα σε καµία περίπτωση, ήθελα να φτάσω µέχρι το τέλος.

Ένιωσες αδικηµένη βλέποντας ορισµένους παίκτες να παραβιάζουν τους κανονισµούς;

Ναι, γιατί όταν τρως ανεβαίνεις σωµατικά και πηγαίνεις καλύτερα στα αγωνίσµατα, ενώ ταυτόχρονα και η ψυχολογία σου ανεβαίνει σηµαντικά, µπορείς να σκέφτεσαι πιο καθαρά για να δράσεις ανάλογα. Σίγουρα κάποιοι δεν έπαιξαν δίκαια και θεωρώ ότι η παραγωγή έκανε το σωστό όταν τους απέβαλε.

Δέθηκες ιδιαίτερα µε τη Ρία και στενοχωρήθηκες όταν αποχώρησε. Τι σας έφερε κοντά;

Όταν µπήκε στο παιχνίδια η Ρία, στην αρχή δεν ήµασταν τόσο κοντά. Όταν την γνώρισα, ταιριάξαµε πολύ, γιατί είναι ένα απίστευτο παιδί, ένας πραγµατικός άγγελος. Νοµίζω ότι το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό αν δεν είχα τη Ρία στο πλάι µου, ήµασταν 24 ώρες το 24ωρο µαζί και σε κάθε δύσκολη στιγµή στήριζε η µία την άλλη. Περάσαµε πολλές δυσκολίες, γι’ αυτό πιστεύω ότι αυτή η φιλία θα κρατήσει για πάντα.

Όταν λες ότι στήριζε η µία την άλλη, αυτό σήµαινε να… µαγειρέψετε και µερικές ψηφοφορίες;

Όχι, και αποδείξαµε πολλές φορές ότι η καθεµία ψήφιζε διαφορετικά. Ήθελαν να µας… πείσουν ότι τα «µαγειρεύουµε», κάτι τέτοιο όµως δεν ίσχυε.

Ποια ήταν η µεγαλύτερη αντικειµενική δυσκολία;

Η συµβίωση µε πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Προφανώς δεν γίνεται να ταιριάζουµε όλοι µε όλους, αλλά υπήρχαν άτοµα που δηµιουργούσαν εντάσεις. Κι εγώ γενικά είµαι πιο ήπιων τόνων, όταν υπάρχει κάποιο πρόβληµα µου αρέσει να το συζητάω µέχρι να βρούµε λύση. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που κάποιες φορές τα πηγαίναµε καλά µε τον Τάκη και κάποιες όχι.

Τώρα που τελείωσε το παιχνίδι, σκέφτηκες ότι δεν θέλεις να ξαναµιλήσεις µε ορισµένους παίκτες;

Όχι, δεν κρατάω καµία κακία, ακόµα και σε άτοµα που µαλώσαµε. Ξεχωρίζω το παιχνίδι από την κανονική ζωή. Αν τύχει να βρεθούµε σε κάποια εκδήλωση, φυσικά θα τους χαιρετίσω και θα µιλήσουµε.

Στέλλα Ανδρεάδου

Ποιος ροχάλιζε περισσότερο στο Survivor;

Ο Τάκης. Πραγµατικά δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο µε το… ροχαλητό του, όπως και κανένας παίκτης από την οµάδα. Σε ξυπνούσε, γιατί ήταν πολύ δυνατός και συνεχόµενος ήχος.

Μίλησες για το «σχέδιο Μαρτίκα». Σε εκνεύρισε ο τρόπος που µιλούσε στα Συµβούλια;

Όχι γιατί γνώριζα τον Σπύρο, ήταν ο ίδιος µε πέρυσι. Βέβαια είχαµε κάποιες διαφωνίες, επειδή ένιωθα ορισµένες φορές ότι µε κοντράρει, χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο. Αλλά νοµίζω πως το Survivor δεν θα µπορούσε χωρίς έναν τέτοιο χαρακτήρα.

Είδες παίκτες να στήνουν «θέατρο» για τις κάµερες;

Ναι, αυτό υπήρχε. Ήταν ένας κύκλος All Star, που όλοι είχαν ξαναβιώσει το παιχνίδι, οπότε ο καθένας έπαιζε µε τον τρόπο του: Άλλος ήταν πιο αληθινός, άλλος χρησιµοποιούσε στρατηγική… Εσείς βλέπατε ένα τρίωρο, εµείς ζούσαµε 24 ώρες το 24ωρο και συναναστρεφόµαστε µεταξύ µας. Καταλαβαίνεις ότι ορισµένοι µπορεί να ήταν διαφορετικοί χαρακτήρες πίσω από την κάµερα.

Πίστεψες κάποια στιγµή ότι θα µπορούσες να φτάσεις στον ηµιτελικό;

Σίγουρα το πίστεψα και θα ήθελα να κάθοµαι σε µία από τις καρέκλες στο Άλσος Βεΐκου, όµως υπήρχαν πολλοί αστάθµητοι παράγοντες, δεν περνούσαν όλα από το χέρι µου. Εγώ έκανα αυτό που µπορούσα να κάνω, ο κόσµος είδε την αγωνιστικότητά µου και ταυτίστηκε µε τον χαρακτήρα µου. Επειδή πάντα βλέπω το ποτήρι µισογεµάτο, χαίροµαι που έφτασα στην πέµπτη θέση.

Η νίκη του Σάκη πώς σου φάνηκε;

Οι θεατρίνοι του Survivor All Star και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή: Η Στέλλα Ανδρεάδου «σπάει» την σιωπή της 1 μήνα μετά την λήξη του παιχνιδιού

Πολύ δίκαιη. Δεν µπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει κόσµος που λέει ότι θα έπρεπε να το πάρει άλλος, επειδή ο Σάκης έχει ήδη έναν τίτλο. Αυτό τι σηµαίνει, ότι πρέπει να µην ξανακερδίσει; Αφού είναι ο καλύτερος αγωνιστικά και έχει πολύ καλό χαρακτήρα, τι να κάνουµε;

Χρησιµοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, πώς θα χαρακτήριζες τη συµµετοχή σου αυτά τα 2 χρόνια στο Survivor;

Ήταν σαν να πήγα από το Europa League του ’22 στο Champions League του ’23! (γελάει)

Πώς ένιωσες όταν άνοιξες τα µηνύµατα και είδες αυτά που έγραφε ο κόσµος;

Ήταν φοβερό. Πήρα απίστευτη αγάπη και στήριξη, σε σηµείο που δεν το περίµενα ούτε το φανταζόµουν. Πολλοί έλεγαν «άδικη» την αποχώρησή µου και ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να βρίσκοµαι στον ηµιτελικό, παρόλα αυτά χαίροµαι πολύ και τους ευχαριστώ που µε στήριξαν, νιώθω πραγµατικά ευγνώµων.

Σε 10 χρόνια τι θα λες στους φίλους σου ή στα παιδιά σου για το Survivor All Star;

Είναι σίγουρα µια πολύ σηµαντική εµπειρία που µε βοήθησε και δεν πρόκειται να την ξεχάσω. Θα τους λέω για την πείνα, τις κακουχίες, που κοιµόµασταν έξω στη βροχή, για το κρύο, τα ποντίκια και τις αράχνες, για όλες τις δύσκολες καταστάσεις που περάσαµε. Αλλά θα τους λέω και τα καλά, για τους στίβους µάχης, για τις πραγµατικές φιλίες που αναπτύσσονται µες στο παιχνίδι, µέσα από τις δυσκολίες. Και φυσικά θα τους πω το σηµαντικότερο, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους γιατί κι εγώ στην ουσία αυτό έκανα.

Πέρυσι είχες δηλώσει ότι δεν µπορούσες τα ζωύφια. Φέτος επανήλθε αυτός ο φόβος;

Ήµουν πολύ πιο cool, σε σηµείο που δεν το περίµενα ούτε εγώ. Επειδή είχαµε πολλές ταραντούλες, το θέαµα δεν παύει ποτέ να είναι σοκαριστικό, αλλά τις αντιµετώπισα πολύ ψύχραιµα και χαίροµαι γι’ αυτό.

Ποιον σκεφτόσουν περισσότερο από τους ανθρώπους σου που βρίσκονταν στην Ελλάδα;

Σίγουρα σκεφτόµουν τους γονείς µου και γενικά όλους τους ανθρώπους που µε αγαπάνε και µε έχουν στηρίξει τόσο καιρό. Αλλά πρέπει να πω ότι η πείνα είναι τέτοια που δεν σε αφήνει να σκεφτείς τίποτα, παρά µόνο να βρεις τρόπο να φας.

Όταν βγήκες, πήγες κατευθείαν στην αγκαλιά των γονιών σου;

Ήρθαν αυτοί στη δική µου, γιατί ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να µε δουν. Δεν χρειάστηκε να µου πουν κάτι, µίλησαν τα µάτια τους, είδα την υπερηφάνεια, τη συγκίνηση και τα δάκρυα στο πρόσωπό τους, αυτό µε έκανε να συγκινηθώ κι εγώ. Νοµίζω είναι ό,τι πιο όµορφο µπορεί να νιώσει ένα παιδί.

Η πρώτη αναζήτηση για σένα στο Google είναι «Στέλλα Ανδρεάδου σχέση». Υπάρχει κάτι εκεί;

Όχι, είµαι ελεύθερη. (γελάει)

Μετά το παιχνίδι σε φλερτάρουν;

Σίγουρα έχω πάρει µηνύµατα που µε προσεγγίζουν µε αυτό τον τρόπο, αλλά απαντάω πάντα µε ευγένεια. Γενικά είναι µια παγίδα, γιατί µπορεί να σε προσεγγίζει κάποιος όχι επειδή του αρέσεις αλλά γιατί σε έχει δει στην τηλεόραση και θέλει να πάρει προβολή µέσα από αυτό.

Σου έχουν γίνει επαγγελµατικές προτάσεις µετά το Survivor;

Ναι, µου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, κυρίως στο αθλητικό κοµµάτι για συνεργασίες µε γυµναστήρια. Αλλά προέχει η ψυχική µου ηρεµία, να σκεφτώ πραγµατικά τι θέλω να κάνω.

Μετά από 2 χρόνια πια θέλεις να αποστασιοποιηθείς λίγο και να µείνεις µε τον εαυτό σου;

Επιβάλλεται. Μετά από έξι µήνες, οκτώµισι αν µετρήσεις και το περσινό, νοµίζω ότι χρειάζεται να υπάρξει αυτή η ηρεµία και η γαλήνη. Ήταν αρκετός καιρός.

Αν σου έκαναν προτάσεις για συνεργασία όλες οι ελληνικές οµάδες, ποια θα επέλεγες, και γιατί αυτή θα ήταν ο ΠΑΟΚ;

(γελάει) Φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι η µεγάλη µου αγάπη, η οµάδα που µε ανέδειξε και πάντα θα την έχω στην καρδιά µου. Αλλά επειδή έχω συνεργαστεί µε επαγγελµατίες παίκτες και άλλων µεγάλων ελληνικών οµάδων, όπως ο Ολυµπιακός, θα ήταν ιδιαίτερα τιµητική οποιαδήποτε πρόταση. Ως επαγγελµατίας είµαι ανοιχτή σε κάθε αντίστοιχη συνεργασία.

Πρόσφατα οι 12 κατηγορούµενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καµπανού στη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκαν, οι 7 εξ αυτών για ανθρωποκτονία και οι υπόλοιποι για συνεργεία σε ανθρωποκτονία µε ενδεχόµενο δόλο. Πώς σχολιάζεις αυτή την απόφαση της δικαιοσύνης;

Νοµίζω ότι είναι η ντροπή του φανατισµού. Δηλαδή επειδή ήταν άλλη οµάδα, αυτός ήταν λόγος να προβούν σε µια τέτοια αποτρόπαια πράξη; Το ποδόσφαιρο, ο αθλητισµός γενικότερα, όπως και όλοι µας καταδικάζουµε τέτοιου είδους πράξεις.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Μίλτος Τεντόγλου

Μίλτος Τεντόγλου: Το έκανε ξανά. Παγκόσμιος στο τελευταίο άλμα (video)

Όλγα Ντάλλα

Όλγα Ντάλλα: Κόκκινο μαγιό, κοντό σορτς και σουβλάκια! Πως διατηρεί την σιλουέτα της;