Survivor spoiler: Η Ρία Κολοβού στον Άγιο Δομίνικο με μαγιό απολαμβάνει χλιδή

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Το πάρτυ της Ένωσης των δύο ομάδων έγινε χτες βράδυ στο Survivor 2024 και ήδη έχουμε το πρώτο Survivor spoiler που αποκαλύπτει ποιος κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού!

Τώρα όμως σας έχουμε ένα ακόμα, αφού φαίνεται ότι οι νικητές του συγκεκριμένου μουσικού διαγωνισμού είναι δύο αφού είχαμε ισοβαθμία! Όταν θα διαβάσετε ποιος είναι ο νικητής θα καταλάβετε ότι και εδώ η παραγωγή το έστησε το σκηνικό!

Εκτός όμως απο αυτά έχουμε και την πρώτη φωτογραφία που έδωσε η Ρία Κολοβού που βρέθηκε και εκείνη στον Άγιο Δομίνικο! Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει τρεις παίκτες από την προηγούμενη σεζόν, έδωσαν το παρών! Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Ρία Κολοβού.

Και οι τρεις παίκτες είχαν κερδίσει ως έπαθλο την επιστροφή τους στο παιχνίδι πέρσι. Ο Καραγκούνιας και ο Ιωαννίδης νίκησαν σε αγώνα με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, ενώ η Κολοβού αναδείχθηκε νικήτρια στον διαγωνισμό τραγουδιού στο περσινό πάρτι ένωσης.

Η Ρία Κολοβού μάλιστα, μοιράστηκε μια φωτογραφία από το πάρτι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας “about last night”. Στη φωτογραφία, η πρώην παίκτρια εμφανίζεται με ένα animal print φόρεμα, χρυσά αξεσουάρ και τα μαλλιά της πιασμένα πίσω.

Αυτή η φωτογραφία αποτελεί και το πρώτο σπόιλερ από το πάρτι της ένωσης, το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα social media.

Η Ρία Κολοβού ζει την χλιδή στον Άγιο Δομίνικο

Εκτός όμως απο την πρώτη φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα, η πανέμορφη Ρία ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες απο τις διακοπές που της χάρισε ο Ατζούν, δείχνοντας μάλιστα την χλιδή που ζει στον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ημέρες!

Απολαυστικές εικόνες απο έναν επίγειο παράδεισο, με την Ρία Κολοβού πρωταγωνίστρία

Share This Article
Exit mobile version