Survivor spoiler: Η αντρίκεια συγνώμη που ζήτησε ο Σάββας Γκέντσογλου απο την Μαρία Αντωνά

Ρόη Ράπτη
4 Min Read

Survivor spoiler: Ο Σάββας Γκέντσογλου στην τελευταία αποχώρηση είχε ψηφίσει την Μαρία Αντωνά και μάλιστα είχε αναφερθεί προς τον Άρη Σοϊλέδη την ώρα που μιλούσε στην κάμερα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, όπως σας είχαμε αποκαλύψει με το δικό μας Survivor spoiler, είχε μάθει απο συμπαίκτη του ότι η παρουσιάστρια και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη η Μαρία Αντωνά, ότι έκανε παρασκηνιακές συζητήσεις πίσω απο την πλάτη του.

Φυσικά αυτό όπως αποκαλύφθηκε και στην συνέχεια του παιχνιδιού δεν ήταν αλήθεια, αλλά ένα ψέμα που τελικά είχε πει ο Χρήστος Βολικάκης τον οποίο ο ίδιος ο Σάββας Γκέντσογλου τόνισε ότι πίστεψε γιατί ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος του.

Σάββας Γκέντσογλου

Ο Σάββας Γκέντσογλου και η συγνώμη στην Αντώνα

«Μας μετέφερε ο Χρήστος, ότι η Μαρία Αντωνά νιώθει πως θα ψηφιστεί και οργανώνει μια ομάδα με σκοπό να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς, όπως έγινε και στην προηγούμενη ψηφοφορία που δεν βγήκε υποψήφιος για μία ψήφο. Να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς και κατά συνέπεια να ψηφιστώ κι εγώ γιατί δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος άνδρας. Ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος του, το έλεγε με κλάματα στα μάτια και δυστυχώς τον πίστεψα εκείνη την ώρα και νευρίασα με τη Μαρία Αντωνά.

Δεν γνωριζόμαστε με τη Μαρία Αντωνά, γνωριζόμαστε απ’ έξω, ξέρω τον Άρη Σοϊλέδη πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ πάρα πολύ και δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση αυτό. Το λάθος το δικό μου ήταν ότι όταν το άκουσα αυτό δεν πήγα να πιάσω κατευθείαν τη Μαρία και πίστεψα τον Χρήστο. Οφείλω μια πολύ μεγάλη συγγνώμη στη Μαρία, που όπως αποδείχτηκε ήταν ένα ψέμα που μετέφερε σε διάφορους ο Χρήστος και παρεξηγήθηκα με τη Μαρία. Καθίσαμε μιλήσαμε και της ζήτησα συγγνώμη», τόνισε ο Σάββας Γκέντσογλου.

«Είναι απίστευτο το πόσο μπορεί να σε μπερδέψει ένας άνθρωπος και γι’ αυτό να ξέρει εγώ σου ζήτησα συγγνώμη. Το λάθος είναι δικό μου. Από την πλευρά μου ήταν ότι όταν άκουσα αυτό που άκουσα δεν ήρθα να το συζητήσω μαζί σου. Απλά ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος», δήλωσε για ο Σάββας Γκέντσογλου στην Μαρία Αντωνά αναφέροντας πως ο Βολικάκης του μετέφερε ψέματα.

Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι το φαβορί για τα Survivor spoiler

Σάββας Γκέντσογλου

Μέχρι στιγμής ο Σάββας Γκέντσογλου, έχει καταφέρει να είναι ένα απο τα πιο αγαπητά πρόσωπα μέσα στο Survivor 2024 και ένας απο εκείνους που ακόμα και τα Survivor spoiler θέλουν ως φαβορί.

Βέβαια, επειδή το φετινό ριάλιτι και όπως σας έχουμε αποκαλύψει πολλές φορές φέτος με τα δικά μας Survivor spoiler, παίζεται διαφορετικά, μπορεί να βγει ανα πάσα στιγμή εκτός, αφού χρειάζεται μόνο μια κακή ημέρα και μια υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Μπορεί για κάποιους να φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας ο Σάββας Γκέντσογλου να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, το φετινό Survivor 2024, έχει αποδείξει ότι έχει βάλει τους παίκτες να σκέφτονται πρώτα ως μονάδες και μετά ως ομάδες.

Ο μόνος που το έχει παραδεχτεί αυτό είναι ο Σωτήρης Λαμάι, ο οποίος στο Survivor spoiler για τον σημερινό αγώνα της 2ης ασυλίας το είπε ξεκάθαρα στο συμβούλιο του νησιού και σας το δείξαμε μέσα απο το trailer

Σάββας Γκέντσογλου
Share This Article
Exit mobile version