Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (24/04) την ασυλία

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Η μάχη για την επιβίωση στο Survivor φουντώνει! Ο τελευταίος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας θα λάβει χώρα σήμερα, 24/04, και θα κρίνει πολλά περισσότερα από τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι Μαχητές, έχοντας ήδη σημειώσει 3 νίκες έναντι των Κόκκινων, θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους, ενώ οι Κόκκινοι διεκδικούν με σθένος την πρώτη τους νίκη.

Τρία μέλη της κόκκινης ομάδας, ο Γιάννης, η Δώρα και ο Χριστόφορος, βρίσκονται ήδη στον τάκο της αποχώρησης. Η αγωνία στο Survivor 2024 κορυφώνεται, καθώς αναμένουμε να μάθουμε ποιος θα προστεθεί στη λίστα των υποψηφίων.

Σύμφωνα με οριστικό και κλειδωμένο spoiler, η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια στον σημερινό αγώνα ασυλίας είναι οι Κόκκινοι! Μια ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ισορροπία των δυνάμεων και θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την παραμονή των Μαχητών στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ποιος θα είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση; Τα σενάρια είναι πολλά, το spoiler όμως είναι ξεκάθαρο και αναφέρει ότι στον τάκο θα βγει ο Θοδωρής Τουρκογεώργος

Μην χάσετε το αποψινό επεισόδιο του Survivor 2024 για να μάθετε όλα όσα θα συμβούν! Η αγωνία φτάνει στο αποκορύφωμά της, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με ακόμα πιο σκληρές δοκιμασίες και η μάχη για την επιβίωση γίνεται όλο και πιο αδυσώπητη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό απο το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2024

Share This Article
Exit mobile version