Survivor spoiler 25/4/24: Έχουμε αποχώρηση ΕΚΠΛΗΞΗ! Αυτός ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

2 Min Read

Survivor spoiler 25/4/24: Η διαρροή έγινε οριστικό spoiler. Η έκπληξη για το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει είναι τεράστια. Σίγουρα δεν το περιμέναμε να συμβεί αυτό και σίγουρα όχι σήμερα.

Σας μεταφέρουμε τα τελευταία νέα από το Survivor 2024, όπου η αγωνία χτυπάει κόκκινο! Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πηγές, ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει το παιχνίδι σήμερα το βράδυ (25/04/2024) όπως αποκαλύπτει το οριστικό και κλειδωμένο spoiler είναι ο Γιάννης Περπατάρης.

Χωρίς να γνωρίζουμε αν αποφάσισε ο ίδιος να αποχωρήσει με τον ίδιο τρόπο που το έκανε την περασμένη εβδομάδα, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας είναι εκείνος που αποχωρεί προκαλώντας φυσικά μεγάλη έκπληξη, αφού ήταν ο καλύτερος απο τους τέσσερις παίκτες της δοκιμασίας αποχώρησης!

Έτσι αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χριστόφορος Ταξίδης, η Δώρα Νικολή και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος κατάφεραν να ασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι για μια ακόμα εβδομάδα.

Πώς θα διαμορφωθεί η νέα δυναμική;

Η αποχώρηση του Περπατάρη φέρνει νέες ισορροπίες στις ομάδες. Θα μπορέσουν οι Κόκκινοι να διατηρήσουν την ανοδική τους πορεία ή η απογοήτευση θα τους επηρεάσει αρνητικά;

Πώς θα αντιδράσουν οι Μπλε στην νέα νίκη τους; Θα καταφέρουν να κεφαλαιοποιήσουν το πλεονέκτημα τους ή θα χαλαρώσουν και θα δώσουν άνοιγμα στους αντιπάλους τους;

Όλα θα κριθούν στην επόμενη ασυλία, όπου οι παίκτες θα ρίξουν και πάλι ό,τι έχουν και δεν έχουν για να αποφύγουν την αποχώρηση.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε όλες τις εξελίξεις από το Survivor 2024!

Share This Article
Exit mobile version