Survivor spoiler 25/04: ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Ποιος κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

2 Min Read

Survivor spoiler 25/04: Οριστικό και κλειδωμένο είναι για σήμερα το spoiler για το μεγάλο έπαθλο της εβδομάδας. Ένα έπαθλο που είναι ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη για την ομάδα που θα καταφέρει να το κερδίσει απόψε 25/04.

Τέλος τα έπαθλα επικοινωνίας, τώρα ήρθε η ώρα για τα ταξίδια. Για τα ταξίδια άλλωστε έχει μείνει και η Ασημίνα μέσα στο Survivor. Εκτός όμως απο το μεγάλο έπαθλο του ταξιδιού σήμερα θα παρακολουθήσουμε και μια νέα δοκιμασία αποχώρησης. Μια δοκιμασία που έχει μια ιδιαιτερότητα. Τρείς άντρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια γυναίκα στον ίδιο στίβο μάχης για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα πει αντίο σήμερα το βράδυ στον Άγιο Δομίνικο! Αυτό το spoiler της αποχώρησης έχει πολύ ψωμί και θα σας το αποκαλύψουμε μετά! Πάμε τώρα να δούμε ποια ομάδα είναι εκείνη που θα κερδίσει απόψε στο ριάλιτι επιβίωσής του ΣΚΑΪ; Θα το μάθετε εδώ στο οριστικό spoiler που ακολουθεί!

Survivor spoiler – Τι θα δούμε απόψε (25/04) το βράδυ στο ριάλιτι

Το trailer δεν μας αποκάλυψε και πολλά γι’ αυτά που πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στο Survivor 2024! Όπως ακούμε όμως και τον Γιώργο Λιανό να δηλώνει σήμερα έχουμε την μητέρα των μαχών και το κλίμα είναι πολεμικό.

Στον αποψινό αγώνα επάθλου όπως και σε κάθε έπαθλο θα πέσουν κορμιά αφού όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο με το ταξίδι στην Νέα Υόρκη την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ! Μια όμως θα είναι η ομάδα που θα το καταφέρει αυτό και εμείς θα σας το αποκαλύψουμε με το οριστικό και κλειδωμένο spoiler!

Ποια ομάδα κερδιζει σημερα στο Survivor

Σήμερα δεν έχει ούτε 1η διαρροή, ούτε φήμες, ούτε τίποτα. Έχει ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ Survivor spoiler που αποκαλύπτει την ομάδα και τους παίκτες που θα κάνουν το ταξίδι στην μαγευτική Νέα Υόρκη μετά τον αγώνα επάθλου!

 Σύμφωνα λοιπόν με την οριστικό και κλειδωμένο spoiler, νικήτρια ομάδα θα είναι η Μπλε!

Share This Article
Exit mobile version