Survivor spoiler 2024: Το κάρφωσε η Μαρία Αντωνά! Τι θα γίνει με τον Σοϊλέδη

Ρόη Ράπτη
3 Min Read

Η Μαρία Αντωνά ήταν μέσα στο πρώτο group των διασήμων που αναχώρησαν απο το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για το Survivor 2024, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ.

Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων εστιάστηκε στο τι θα γίνει με τον σύντροφο της, Άρη Σοϊλέδη, για τον οποίο μάλιστα έχουν ξεκινήσει να γράφονται διάφορες φήμες ότι δεν τα βρίσκει με την παραγωγή και ότι δεν θα κάνει τελικά το ταξίδι για το ριάλιτι.

Η Μαρία Αντωνά ήταν λαλίστατη σε σχέση με άλλους παίκτες και ουσιαστικά κάρφωσε στους δημοσιογράφους τι θα γίνει με τον σύντροφο της!

«Ο Άρης είναι κι αυτός καλά, ελπίζω να τον δούμε μετά, δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Ρώτα την Μεσσαροπούλου που είναι μέσα σε όλα. Όσες κατευθύνσεις κι αν πάρεις, εκεί είσαι μόνος σου. Ο Άρης είναι υπερπαίκτης, τα αγωνίσματα του φαίνονται εύκολα. Είναι η έμπνευσή μου. Το παιχνίδι το ξέρω καλά μέσα από εκείνον. Δεν πρόλαβα να κάνω πολύ γυμναστική γιατί έλειπα στο εξωτερικό. Εγώ πάω για την εμπειρία».

Πότε θα δούμε τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 2024;

Ξεκινάμε με το δικό μας Survivor spoiler 2024, το οποίο αναφέρει ότι όχι μόνο θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά έχει συμφωνήσει ήδη με την παραγωγή και στο σενάριο που θα πρωταγωνιστήσει.

Ο Άρης Σοϊλέδης θα μπει στο παιχνίδι το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και ουσιαστικά θα έρθει να βοηθήσει την αγαπημένη του και στην παρουσία της στο νησί.

Είναι γνωστό ότι το Survivor έχει μεγάλη διάρκεια. Ο Άρης Σοϊλέδης και στην πρώτη του συμμετοχή δεν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του, αλλά μπήκε ουσιαστικά ως αλλαγή απο τον πάγκο και ήταν μάλιστα και ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού.

Ο Άρης Σοϊλέδης θα μπει όπως είναι προγραμματισμένο απο την παραγωγή και θα ανακατέψει την τράπουλα και φυσικά αναμένεται να είναι το φετινό αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κατακτήσει αυτό που ουσιαστικά αρκετοί πιστεύουν ότι του έκλεψαν!

Share This Article
Exit mobile version