Survivor spoiler 2024: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Οι Διάσημοι κατάφεραν και κέρδισαν στο flag race τους Μαχητές με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Δαλάκα που νίκησε στον τελικό στόχο την Δώρα Νικολή και έστειλε τους αντιπάλους της σε συμβούλιο του νησιού.

Η τρίτη ασυλία, ήταν ο καλύτερος αγώνας της εβδομάδας, αφού τα είχε όλα. Αυτό ομως που είδαμε να συμβαίνει στα τελευταία αγωνίσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και σίγουρα αφήνουν ελπίδες για το μέλλον του Survivor 2024

Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πριν πάνε οι δύο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τον MVP της εβδομάδας, που αυτή την φορά ήταν άντρας απο την ομάδα των Μαχητών και ήταν ο Γιάννης Περπατάρης.

Στην καλύβα των Μπλε ο Άγγελος θέλησε για μια ακόμα φορά να το παίξει ήρωας και προθυμοποιήθηκε να βγει υποψήφιος για να σώσει τον Rob. Οι συμπαίκτες του δεν το αποδέχτηκαν αυτό και ο Σκωτσέζος ήταν ο τρίτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα μέσα απο την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ο Γιάννης ως MVP έκανε την έκπληξη και έδωσε ως υποψήφιο απο την Κόκκινη ομάδα τον Νίκο Γκάνο, ο οποιος και συμπλήρωσε την τελική τετράδα.

Οι 4 υποψήφιοι παικτες προς αποχώρηση ειναι:

Παύλος Παπαδόπουλος, Αλέξης Παππάς, Rob James Seymour και Νίκος Γκάνος

Share This Article
Exit mobile version