Survivor spoiler 2024: Ποια είναι η Ιωάννα Τζαβέλλα το αντίπαλο δέος της Δαλάκα;

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Το Survivor επιστρέφει με την έβδομη σεζόν του και αναμένεται να είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ και όπως θα δούμε ο Ατζούν φέρνει στο ριάλιτι την Ιωάννα Τζαβέλλα, το αντίπαλο δέος της Δαλάκα!

Ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στα γνωστά λημέρια και όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε μια σεζόν γεμάτη δυναμική και ανατροπές.

Ήδη απο την σύνθεση των διασήμων φαίνεται ότι το φετινό Survivor 2024 θα είναι εντυπωσιακό, ενώ όπως έχουμε ήδη μάθει η ομάδα των Μαχητών αποτελείται απο δυναμικούς και αθλητικούς παίκτες που έρχονται για να κάνουν την ανατροπή.

Το αντίπαλο δέος της Κατερίνας Δαλάκα

Το Survivor spoiler μιλάει για μια εντυπωσιακή αθλήτρια του στίβου, που θα συμμετέχει στο Survivor 2024 με την ομάδα των Μαχητών. Το όνομα της είναι Ιωάννα Τζαβέλλα και όπως όλα δείχνουν θα είναι το αντίπαλο δέος της Κατερίνας Δαλάκα!

Ποια είναι η Ιωάννα Τζαβέλλα

Την γνωρίσαμε πριν απο πολλά χρόνια όταν σε ηλικία μόλις 18 χρονών το 2016 είχε την καλύτερη επίδοση στα 400 μέτρα εμπόδια στις κορασίδες και έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα σε μεγάλα τουρνουά.

Τότε μάλιστα στην Ιωάννα Τζαβέλα, είχαν δώσει το παρατσούκλι «Φουρέιρα» του στίβου, λόγω του φουντωτού μαλλιού της. Η ίδια έχει προκαλέσει πολλές φορές με τις εμφανίσεις της στα social media με τις σέξι πόζες μπροστά στον καθρέφτη, στις προπονήσεις αλλά και την στιγμή των αγώνων!

Σίγουρα θα είναι μια απο τις παίκτριες που θα μας απασχολήσει στην φετινή σεζόν, αφού όπως μαθαίνουμε είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή στα αθλήματα και θέλει να φτάσει έως και τον τελικό!

Share This Article
Exit mobile version