Survivor spoiler (17/01): ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ποιος αποχωρει σημερα απο το Survivor;

3 Min Read

Στο νέο επεισόδιο του Survivor 2024 που θα παρακολουθήσουμε σήμερα (17/01), οι συγκινήσεις αναμένεται να χτυπήσουν κόκκινο, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο κρίσιμα επεισόδια της σεζόν.

Απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη δεύτερη αποχώρηση από το παιχνίδι, και οι φήμες ήδη κυκλοφορούν για το ποιος θα είναι αυτός που θα αφήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώτη εβδομάδα του Survivor χαρακτηρίστηκε από την κυριαρχία των Διάσημων, οι οποίοι κέρδισαν όλες τις νίκες. Αυτό οδήγησε στην αποχώρηση μιας παίκτριας από τους Μαχητές, της Ανδριάνας Καγιά. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν σημαντικά την επόμενη εβδομάδα, καθώς οι ασυλίες μοιράστηκαν μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι Μαχητές κέρδισαν τις δύο ασυλίες ενώ οι Διάσημοι έκαναν την ανατροπή και στο Flag race η Κατερίνα Δαλάκα χάρισε την νίκη στην ομάδα της. Αυτομάτως οι Μαχητές πήγαν σε συμβούλιο του νησιού όπου έβγαλαν προτεινόμενο τον Rob. MVP της εβδομάδας αναδείχτηκε απο τους Μαχητές ο Γιάννης Περπατάρης, ο οποίος με την σειρά του έδωσε τον Νίκο Γκάνο ως 4ο υποψήφιο.

Ποιος αποχωρει σημερα απο το Survivor;

Αντιμέτωποι με την πιθανότητα αποχώρησης βρίσκονται τέσσερις παίκτες όπως ήδη έχουμε δει μετά τις τρείς ασυλίες. Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Νίκος Γκάνος από την ομάδα των Κόκκινων, καθώς και ο Rob James Seymour από την ομάδα των Μπλε.

Οι τέσσερις αυτοί παίκτες θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωποι με έναν ιδιαίτερα δύσκολο στίβο μάχης, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τα φαβορί για αποχώρηση στο σημερινό επεισόδιο είναι δύο και μιλάμε φυσικά για τον Rob James Seymour και τον Παύλο Παπαδόπουλο. Φυσικά το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

Survivor αποχωρηση σημερα 17/1

Το Survivor spoiler που έχουμε στα χέρια μας και αφορά την αποχώρηση σήμερα (17/1), σας το ξεκαθαρίζουμε απο τώρα ότι δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο spoiler.

Οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις που έχουμε στα χέρια μας μιλάνε για ένα συγκεκριμένο παίκτη, η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έχουμε καταφέρει να την επιβεβαιώσουμε.

Πάντως σύμφωνα με την διαρροή αυτή, ο παίκτης που φαίνεται ότι θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor, είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος

Share This Article
Exit mobile version