Survivor spoiler (14/01): Ποιος κερδιζει σημερα την ασυλία και το επαθλο; MEGA διαρροή

2 Min Read

Survivor spoiler (14/01): Το party ξεκινάει ξανά σήμερα το βράδυ με μια νέα εβδομάδα στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει από χτες την 1η διαρροή για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor 2024.

Η ώρα όμως ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε την οριστική διαρροή όπως ακριβώς μας την μετέφερε το spoiler.

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor;

Κόντρες, τσακωμούς, λιποθυμίες και πολλά νεύρα, θα έχει ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας. Οι Διάσημοι δεν επαναπαύονται σε αυτα που κατάφεραν την περασμένη εβδομάδα και θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, απέναντι στους Μαχητές που δείχνουν να μην μπορούν να τους αντιμετωπίσουν!

Οι Μαχητές από την άλλη πρέπει να αλλάξουν μυαλά και να σταματήσουν να τρώγονται μεταξύ τους, διαφορετικά οι παλιοσειρές των Διασήμων θα τους κατατροπώσουν για μια ακόμα φορά.

Όπως είδατε και στο trailer του σημερινού επεισοδίου, ο στίβος μάχης είναι ολοκαίνουριος και εντυπωσιακός, αφού συνδυάζει νερό και εμπόδια που θα δυσκολέψουν και τις δύο ομάδες.

Survivor spoiler – Ποια ομάδα κερδιζει σημερα ασυλία και έπαθλο.

Η ομάδα που θα νικήσει σήμερα την ασυλία θα γευτεί και μια γλυκιά έκπληξη, αφού η παραγωγή δίνει το πρώτο έπαθλο φαγητού στο Survivor 2024.Αυτό βέβαια που έχει όμως μεγαλύτερη σημασία ειδικά τώρα στην αρχή είναι η νίκη για την ασυλία!

Θα καταφέρουν οι Μαχητές να κάνουν την ανατροπή σήμερα 14/01 η θα βρεθούν ξανά στο συμβούλιο του νησιού; Το Survivor spoiler είναι ξεκάθαρο! Οι νικητές σήμερα θα είναι οι …. Μαχητές που κάνουν την ανατροπή!!

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η διαρροή μας θα επιβεβαιωθεί!

Share This Article
Exit mobile version