Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (12/02) την 2η ασυλία

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Survivor spoiler (12/02): Οι δύο ομάδες θα δώσουν απόψε το βράδυ έναν ακόμα δυνατό αγώνα για την 2η ασυλία της εβδομάδας, μιας εβδομάδας που ξεκίνησε εντυπωσιακά, τόσο με τις αφίξει 5 παικτών που έφεραν τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ!

Διάσημοι και Μαχητές είδαν την επιστροφή των Τζέιμς και Σταυρούλα στο Survivor 2024, να μετατρέπεται σε νίκη για τους Μαχητές οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν την 1η ασυλία για πρώτη φορά φέτος. Ποια ομάδα θα είναι εκείνη που θα κάνει την ανατροπή και θα κερδίσει απόψε;

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Μαχητές τα είχαν κάνει όλα λάθος. Έχασαν τέσσερις συνεχομένες φορές και μάλιστα μετά απο στρατηγική εξυπνάδα των κοριτσιών της ομάδας έβγαλαν στον τάκο όλων τον αντρικό πληθυσμό της ομάδας τους.

Survivor

Survivor spoiler – Τι θα δούμε απόψε (12/02) το βράδυ στο ριάλιτι

Ο 2ος αγώνας ασυλίας έχει έναν εντυπωσιακό στίβο μάχης. Σε αυτόν τον στίβο μάχης περιμένουμε να δούμε την ομάδα των Διάσημων να μην έχουν στην διάθεση τους την Μαρία Αντωνά λόγω της πισίνας και του φόβου που έχει με το νερό. Αυτομάτως αυτό θα σημαίνει πέναλντι.

Επίσης θα δούμε ότι το κλίμα στην Κόκκινη ομάδα έχει αλλάξει δραματικά, με την Ζωή και την Ασημίνα να είναι οι αρνητικοί πρωταγωνιστές. Σίγουρα ο ερχομός της Σταυρούλας Χρυσαειδή την έχει επηρεάσει και τα γέλια τώρα έχουν κοπεί! Θα είναι οριστικό αυτό; Θα το δούμε στην πορεία!

Survivor spoiler (12/02)

Ποιος κερδιζει σημερα στο Survivor (12/02)

Με την 1η διαρροή σας δώσαμε την ομάδα που που αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας. Η 1η διαρροή δεν έχει αλλάξει και τώρα ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε το οριστικό Survivor spoiler για την ομάδα που κερδίζει σήμερα την 2η ασυλία στο Survivor 2024.

Σύμφωνα λοιπόν με το νέο και ανανεωμένο Survivor spoiler, νικήτρια ομάδα απόψε το βράδυ θα είναι οι Μαχητές!

Στο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι θα βγάλουν στον τάκο την Όλγα Πηλιάκη!

Survivor spoiler
Share This Article
Exit mobile version