Survivor: Η Ναυσικά γυμνάζεται και το κόκκινο μαγιό έχει χαθεί κάπου μέσα στα….

2 Min Read

Την ώρα που όλη η Ελλάδα ασχολείται με το Survivor 2024, η πρώην παίκτρια του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μας αναστατώνει με τις γυμναστικές της επιδόσεις. Στο Instagram ανεβάζει διαρκώς stories απο το γυμναστήριο και προκαλεί τα μάτια μας κάθε στιγμή να την απολαύσουμε.

Εμείς όμως έχουμε κάτι πολύ καλύτερο να μοιραστούμε μαζί σας! Ένα βίντεο απο τις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε πριν απο 2 χρόνια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην Μύκονο και κατάφερε για μια ακόμα φορά να αναστατώσει εκτός απο το νησί και όλους τους θαυμαστές της στα κοινωνικά δίκτυα.

Το κινητό της πήρε πραγματικά φωτιά και τα stories της ανέβαιναν με ταχύς ρυθμούς λες και η εντυπωσιακή ηθοποιός και μοντέλο να ήθελε να καλύψει το χαμένο έδαφος απο τους τόσους μήνες που έλειπε στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο και δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει.

Αν και στον Άγιο Δομίνικο μας χάρισε άπλετα εντυπωσιακά πλάνα με τα κάλλη της πρωταγωνιστές, η Ναυσικά και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να τρελάνει τους πάντες ακόμα περισσότερο.

Τα πρώτα δείγματα τα είδαμε απο την Μύκονο και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το καλοκαίρι θα μοιράσει πολύ πόνο με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα αναρτήσει στο προσωπικό της προφίλ.

Άλλωστε και τα πρώτα καλοκαιρινά δείγματα της απο το τριήμερο στην Μύκονο ήδη κάνουν την εμφάνιση τους και εμείς βρήκαμε το καλύτερο βίντεο που ανέβασε σε story με την ίδια να φοράει ένα εντυπωσιακό κόκκινο μαγιό και πεσμένη στα τέσσερα να μοιράζει πόνο!

Δείτε το βίντεο εδώ

Share This Article
Exit mobile version