Survivor διαρροή (11/02): Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει εκτάκτως στο ριάλιτι

2 Min Read

Survivor διαρροή (11/02): Απόψε το βράδυ θα δούμε την 1η ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 2024, αλλά και την μεγάλη αλλαγή που κάνει η παραγωγή με την είσοδο 5 παικτών. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει με spoiler το οποίο και επιβεβαίωσε το trailer, πρώτους θα δούμε να μπαίνουν ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Οι δύο παικταράδες επιστρέφουν και μάλιστα κάνοντας καταδρομική εμφάνιση, αφού βγαίνουν απο το δάσος μπροστά στα έντρομα και έκπληκτα μάτια των Μπλε.

Όταν θα ξεκινήσουν για τον αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός θα μας αποκαλύψει και τους άλλους τρείς παίκτες που μπούν στις ομάδες των Διάσημων και των Μαχητών. Σύμφωνα με τα όσα σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, η Έλενα Αμανατίδου και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος που θα μπουν στην ομάδα των Κόκκινων και τον Κώστα Βουγιουκαλάκη, που θα τον δούμε να μπαίνει στην ομάδα των Μαχητών.

Nέος παίκτης εκτάκτως στο Survivor 2024

Εδώ τώρα υπάρχει θέμα. Απο το trailer φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο νέος παίκτης της ομάδας των Μαχητών δεν δίνει το παρών στο συμβούλιο του νησιού. Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν τον λόγο που δεν είναι μαζί με την ομάδα, κάνουν όμως λόγο για οικειοθελής αποχώρηση με το καλημέρα!

Η διαρροή μιλάει ξεκάθαρα για την έκτακτη είσοδο ενός ακόμα παίκτη που βρίσκεται στο νησί. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει υπάρχουν ακόμα δύο παιδιά που έκαναν το ταξίδι με τους υπόλοιπους και αυτοί είναι οι Γιώργος Γκιουλέκας ο Tik Toker που ειναι γνωστός για βιντεάκια με ποδοσφαιρικό περιεχόμενο, αλλά και η Ευγενία Μπόρλα όπου ασχολείται με την γυμναστική και εργάζεται ως personal trainer.

Όπως είχε διαρρεύσει οι δύο παίκτες θα έκαναν εμφάνιση την επόμενη Κυριακή στο Survivor. Η οικειοθελής αποχώρηση όμως, ανάγκασε την παραγωγή να βάλει εκτάκτως στο Survivor 2024, τον Γιώργος Γκιουλέκας τον οποίο λογικά θα δούμε είτε στην 3η ασυλία, είτε στον αγώνα επάθλου.

Share This Article
Exit mobile version