Survivor 2025: Η ατάκα του Νίνο που άναψε τα αίματα! «Εγώ τσαντίζομαι;»

Must Read

Ρόη Ράπτη
Ρόη Ράπτη
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα . Έχω αποφοιτήσει από ΙΙΕΚ Δημοσιογραφίας ενώ τώρα τελείωσα και εργαστήρι φωτογραφίας. Μου αρέσει να γράφω θέματα που αφορούν τα media και την showbiz, πολύ περισσότερο όμως για τα τηλεοπτικά ριάλιτι, όπως το Survivor και το MasterChef -Email

Ε, λοιπόν, φαίνεται πως η πίεση στο Survivor έχει αρχίσει να χτυπάει κόκκινο! Και όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποια συναρπαστική ανατροπή στο αγώνισμα, αλλά στις εσωτερικές εντάσεις που προκύπτουν καθημερινά. Αυτή τη φορά, ο Νίνο και η Φοίβη μας χάρισαν ένα ακόμη επεισοδιακό «μαγείρεμα» – όχι ακριβώς με την καλή έννοια.

Η Φοίβη είχε αναλάβει το καθήκον της μαγειρικής στην καλύβα, προσπαθώντας να φτιάξει κάτι που, αν όχι γκουρμέ, τουλάχιστον θα ήταν βρώσιμο. Τότε εμφανίζεται ο Νίνο με την καλή του διάθεση (λέμε τώρα) για να την «βοηθήσει». Το μόνο που κατάφερε, βέβαια, ήταν να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά!

«Τσαντίζεται μαζί μου πολύ γρήγορα», δήλωσε η Φοίβη στις κάμερες, φανερά εκνευρισμένη, δίνοντας το σήμα για να ξεκινήσει το νέο αυτό σήριαλ της καλύβας.

Ο Νίνο, από την πλευρά του, προσπαθούσε να καταλάβει πώς στο καλό βρέθηκε πάλι μπλεγμένος. «Εγώ τσαντίζομαι;» αναρωτήθηκε, προσποιούμενος πως δεν κατάλαβε την αιτία της αναστάτωσης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισε να εξηγεί με πάθος ότι οι ρόλοι στην ομάδα πρέπει να είναι σαφείς και οργανωμένοι, για να αποφευχθούν παρόμοιες παρεξηγήσεις στο μέλλον.

Και κάπως έτσι, από το τίποτα, δημιουργήθηκε άλλη μία ένταση. Λες και δεν αρκούσαν η πείνα και η εξάντληση, τώρα πρέπει να λύνουν και διαφωνίες για το ποιος ανακατεύει τις καρύδες σωστά!

Μήπως τελικά αντί να φτιάξουν ένα Survivor, να τους στείλουμε στο… MasterChef; Ίσως εκεί τουλάχιστον οι εντάσεις τους θα είχαν πιο γευστικά αποτελέσματα!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο:

Ακολουθήστε το Tvfreaks.gr στο Google News

-

Επικαιρότητα

Από το Μπαλί στην πισίνα του BigBrother – Μαρικέλλυ, σε βλέπουμε και μας… (βίντεο)

Κατέφθασε. Με βλέμμα που σκοτώνει, μπικίνι που προκαλεί… ακαριαία αφυδάτωση, και αυτοπεποίθηση που ξεχειλίζει πιο πολύ κι από την...

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ