Survivor 2024: Το κόλπο γκρόσο του Ατζούν με Τζέιμς και Αλέξη Παππά

Ρόη Ράπτη
3 Min Read

Αν κάτι έχει μείνει, βαθιά χαραγμένο στην ιστορία των Survivor Ελλάδας, ίσως ποιο πολύ και απο τον Ντάνο, είναι οι επικές μάχες του Τζέιμς Καφετζή και του Αλέξη Παππά στα συμβούλια του νησιού.

Το φετινό Survivor 2024, σύμφωνα με τα όσα έχει αφήσει η παραγωγή να διαρρεύσουν, έρχεται πολύ διαφορετικό και με μεγάλο ενδιαφέρον στο αγωνιστικό κομμάτι.

Τζέιμς και Παππάς επιστρέφουν στο Survivor 2024

Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί και σας έχουμε και εμείς ενημερώσει, ο Ροδίτης Τζέιμς Καφετζής θα επιστρέψει ξανά στο τηλεοπτικό ριάλιτι για μια ακόμα σεζόν και μάλιστα θα βρει απέναντι του τον παλιό του αντίπαλο Αλέξη Παππά.

Ο ηθοποιός είναι και αυτός μέσα στους Διάσημους που υπέγραψαν για να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο και το μόνο που μένει να κλείσει τώρα, είναι και η συμφωνία με τον Τριαντάφυλλο.

Η επική πρόταση του Ατζούν

Ο Αλέξης Παππάς έχει απασχολήσει ήδη δύο φορές το τηλεοπτικό κοινό. Η πρώτη ήταν όταν συμμετείχε στο Survivor το 2021, όπου κατάφερε να κοντραριστεί πολλές φορές με τον Τζέιμς Καφετζή και ήταν μάλιστα οι στυλοβάτες του ριάλιτι εκείνη την χρονιά.

Η δεύτερη ήταν όταν αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, ο Αλέξης Παππάς έγινε ο αγαπημένος Bachelor της Ελλάδας στο κανάλι του Alpha.

Απο τότε το όνομα του έχει ακουστεί πολλές φορές, αλλά σχεδόν ποτέ δεν τον είδαμε να κάνει κάτι διαφορετικό. Ακόμα και ως ηθοποιός ο Αλέξης Παππάς δεν έπαιξε σε κάποια σειρά.

Τα λεφτά βέβαια που έβγαλε εκείνη την χρονιά απο το Survivor και στο The Bachelor, ήταν εξωπραγματικά, αφού μόνο απο τον ΣΚΑΪ εισέπραξε το ποσό των 87.000 ευρώ, ενώ οι φήμες για την συμφωνία με τον Alpha και το The Bachelor, έκαναν λόγο για 100.000 ευρώ.

Φέτος όπως έχει ήδη διαρρεύσει ο ηθοποιός, έχει σχεδόν διπλασιάσει το κασέ του απο το 2021 και θα αμείβεται με ένα ποσό λίγο κάτω απο τις 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Το κόλπο-γκρόσο του Ατζούν

Αυτό που μαθαίνουμε ότι θα συμβεί και έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι αυτό που έχει στο μυαλό του ο Ατζούν για τους δύο παίκτες. Όπως είναι λογικό, ως Διάσημοι, Τζέιμς Καφετζής και Αλέξης Παππάς θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα!

Το θέμα είναι για πόσο; Το σκεπτικό είναι γρήγορα οι δύο παίκτες να χωρίσουν , αφού ως αντίπαλοι θα προσφέρουν πολλά περισσότερα με τις κόντρες τους. Μην περιμένετε να τους δούμε να ξεσκίζονται στους στίβους μάχης. Εκεί ο Ροδίτης είναι ανώτερος και ο κόσμος δεν θα ενδιαφερθεί να τον δει να κερδίζει έναν 38αρη.

Μπορεί ο Τούρκος να μιλάει για νέο αγωνιστικό Survivor, με Αλέξη Παππά και Τζέιμς Καφετζή μέσα, το μυαλό όλων αλλού πάει!

Share This Article
Exit mobile version