Survivor 2024 spoiler: Τι θα δούμε απόψε (17/1); Αγώνας επάθλου και αποχώρηση – βίντεο

2 Min Read
Survivor | Trailer | 17/01/2024

Μετά το εντυπωσιακό αγώνισμα της 3ης ασυλίας, απόψε το βράδυ (17/1) οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για ένα ακόμα έπαθλο.

Στο τέλος της ημέρας όμως, θα μάθουμε και ποιος απο τους 4 υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μιας και θα έχει χάσει στην τελική μονομαχία της εβδομάδας.

Το Survivor 2024, σήμερα ολοκληρώνει την αγωνιστική του εβδομάδα, με ένα ακόμα αγώνισμα επάθλου το οποίο αναμένεται να μας προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Τι θα δούμε απόψε 17/1 στο Survivor 2024;

Ο στίβος είναι υδάτινος, με πολλά μεγάλα και εντυπωσιακά εμπόδια, που οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν, χρησιμοποιώντας, ταχύτητα, δύναμη, αντοχή και καλό κολύμπι.

Οι δύο ομάδες θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το έπαθλο που λογικά θα είναι φαγητό και θα τους δώσει και ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια του παιχνιδιού.

Εκτός όμως απο το έπαθλο, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε και την μονομαχία των τεσσάρων υποψηφίων προς αποχώρηση απο το νησί της Καραϊβικής.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Rob και ο Νίκος Γκάνος θα τα δώσουν όλα με μοναδικό σκοπό την παραμονή τους στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης.

Τα φαβορί για να αποχωρήσουν, είναι δύο. Μιλάμε για τον Παύλο Παπαδόπουλο και τον Rob James Seymour, με τον τελευταίο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Το όνομα του παίκτη που αναμένεται να αποχωρήσει θα σας το δώσουμε με νέο Survivor spoiler

Share This Article
Exit mobile version