Street food στο Kitchen Lab με τον Άκη Πετρετζίκη!

Must Read

Δέσποινα Ιωάννου
Δέσποινα Ιωάννου
Ονομάζομαι Δέσποινα Ιωάννου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ και συγκεκριμένα απο το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Λατρεύω να γράφω για την showbiz, τα social media και ειδικά για το Instagram, ενώ έχω και μερικά τηλεοπτικά ριάλιτι που μου αρέσει να βγάζω ειδήσεις και spoiler, μέσα απο τις πηγές μου! Email : [email protected]

Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Μαΐου, με «Kitchen Lab» στον Alpha και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Ένα επεισόδιο που τιμά το street food παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» αύριο Σάββατο 11 Μαΐου στις 16:40, αφού και οι τρεις συνταγές του επεισοδίου, η καθεμιά με την δική της προσωπικότητα, είναι συνταγές street, ταυτισμένες με την παιδική μας ηλικία, διαχρονικές και πεντανόστιμες.

Kitchen Lab 11.05.2024 2

Με κοτομπουκιές, την επιτομή του street food, μια λιχουδιά που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και ένα φαγητό που όπου, όποτε και όπως και αν το βγάλετε, είναι ασφαλής επιλογή για να ικανοποιήσετε τους πάντες, ανοίγει το σαββατιάτικο μενού. Σερβίρει τις κοτομπουκιές με κέτσαπ και μαγιονέζα. Για κυρίως γεύμα επιλέγει άλλον έναν ορισμό της street food λιχουδιάς, το cheeseburger.

Kitchen Lab 11.05.2024 3

Και ποιος δεν αγαπάει ένα καλό cheeseburger, και ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να το απολαύσει στην καλύτερή του εκδοχή, είτε μόνος του, είτε με φίλους; Ο αγαπημένος μας σεφ λοιπόν μας χαρίζει απλόχερα αυτήν την καλύτερη εκδοχή ενός cheeseburger, σερβιρισμένου με πατάτες τηγανητές, σαλάτα, ελαιόλαδο και αλάτι. Για γλυκό ετοιμάζει έναν κορμό σοκολάτας, όχι με μπισκότα αλλά με φρούτα του δάσους και παντεσπάνι, πανέμορφο, πολύ εντυπωσιακό και «ό,τι πρέπει» για την εποχή.

Kitchen Lab

Την Κυριακή 12 Μαΐου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 που μας δείχνει συνταγές που είναι καινοτόμες, η καθεμία για τον δικό της λόγο.

Μια σπανακόπιτα, της οποίας το καινοτόμο στοιχείο είναι πως είναι πανεύκολη και πως γίνεται με ειδικό τρόπο στο air fryer πάρα πολύ γρήγορα, αποτελεί μια τέλεια επιλογή για πρώτο πιάτο στο μενού της Κυριακής. Για κυρίως γεύμα φτιάχνει bao buns με πανσέτα BBQ που και αυτή είναι καινοτόμα συνταγή, αφού γίνεται όλη χειροποίητα, με τη βοήθεια της χύτρας ταχύτητας και εκμηδενίζονται οι χρόνοι που κατά τα άλλα θα ήταν πολύ μεγάλοι.

Kitchen Lab

Για επιδόρπιο ο Άκης κλείνει το επεισόδιο με ένα γλυκό ψυγείου ανανά, που θα μας κλέψει την καρδιά και θα μας κάνει να δούμε πως υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε στην κουζίνα μας για να ανανεώνουμε το μενού μας, να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή στο σπίτι μας με τους φίλους μας και την οικογένειά μας και να εξελισσόμαστε σαν μάγειρες.

Ακολουθήστε το Tvfreaks.gr στο Google News

-

Επικαιρότητα

Από το Μπαλί στην πισίνα του BigBrother – Μαρικέλλυ, σε βλέπουμε και μας… (βίντεο)

Κατέφθασε. Με βλέμμα που σκοτώνει, μπικίνι που προκαλεί… ακαριαία αφυδάτωση, και αυτοπεποίθηση που ξεχειλίζει πιο πολύ κι από την...

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ