Στέφανος Κασσελάκης τιμά την 50η Επέτειο του Πολυτεχνείου – Κατάθεση στεφάνου στο Πάρκο Ελευθερίας

Δημήτρης Χαροκόπος
1 Min Read

Στην Αθήνα, στο Πάρκο Ελευθερίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τίμησε την 50η επέτειο του Πολυτεχνείου με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ. Σε αυτή την σημαντική εκδήλωση, ο κ. Κασσελάκης συνοδευόταν από κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ο κ. Βασιλειάδης, ο Νίκος Παππάς και άλλα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Η επίσκεψη του κ. Κασσελάκη εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται κάθε χρόνο για την τιμή των θυμάτων και των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, συμβολίζοντας την αντίσταση στη δικτατορία της 17ης Νοεμβρίου 1973. Η κατάθεση στεφάνου αποτελεί έναν τρόπο τιμής και μνήμης για τους αγωνιστές που πάλεψαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία.

Μετά την τελετή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεναγήθηκε στους χώρους του ΕΑΤ-ΕΣΑ, ενδυναμώνοντας το μήνυμα της διατήρησης της ιστορικής μνήμης. Το ΕΑΤ-ΕΣΑ, σύμβολο της δικτατορίας, παραμένει ένα σημαντικό μνημείο που υπενθυμίζει τη σημασία της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Share This Article
Exit mobile version