Σοφία Βεργκάρα: Στα 51 της ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη και επιδεικνύει διάσημες καμπύλες της

Ρόη Ράπτη
2 Min Read

Η Σοφία Βεργκάρα, η διάσημη ηθοποιός και κριτής του “America’s Got Talent”, προκάλεσε θόρυβο στο Instagram αυτή την εβδομάδα με μια σειρά από εκθαμβωτικές φωτογραφίες. Η 51χρονη σταρ απόλαυσε τις διακοπές της σε έναν τροπικό προορισμό, που πιστεύεται ότι βρίσκεται στην Καραϊβική, και δεν δίστασε να αναδείξει το θηλυκό και αισθησιακό της σώμα.

Φορώντας ένα μαύρο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε με στυλ και γοητεία μπροστά σε ένα μεγάλο καθρέφτη, φορώντας πλήρες μακιγιάζ στο οποίο ξεχώριζαν τα smoky μάτια και τα nude χείλη της.

Η ηθοποιός απο την Κολομβία είχε αφήσει τα μαλλιά της χαλαρά, να πέφτουν ανέμελα στους ώμους της, ενώ η την ίδια ώρα για αξεσουάρ επέλεξε να φορέσει εντυπωσιακά σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και ένα διακριτικό κολιέ.

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram συνοδεύτηκαν από το σχόλιο “Good morning #casachipichipi”, ενώ στο Instagram story της μοιράστηκε και άλλες στιγμές από την παραλία. Σε μία εικόνα μάλιστα, φαίνεται, ο 32χρονος γιος της Manolo, να οδηγεί ένα γκολφ καρτ με την 30χρονη ανιψιά της, Claudia.

Οι θαυμαστές της στο Instagram ενθουσιάστηκαν με τις φωτογραφίες, σχολιάζοντας με λέξεις όπως “Θεά” και εκφράζοντας την άπειρη θαυμασμό τους για την Vergara.

Η Σοφία Βεργκάρα, με την εκθαμβωτική της εμφάνιση και την αστείρευτη γοητεία, συνεχίζει να είναι ένα σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιακής αυτοπεποίθησης.

Ο χωρισμός της πάει πολύ… αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Share This Article
Exit mobile version