Θα έχει να το λέει ο Τριαντάφυλλος, ότι κατάφερε να βάλει μια ολόκληρη πόλη, συγκεκριμένα την Ξάνθη, σε αργία για να δώσει εκείνος συναυλία για το φετινό καρναβάλι.
Ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης αποφάσισε ότι μαθητές και καθηγητές δεν θα πάνε καθόλου σχολείο σήμερα Παρασκευή (24/2),λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων.
Όταν η Βίκυ Κάβουρα ΤΑΡΑΖΕ τη showbiz με αυτή την ΑΠΟΚΑΛYΠΤΙΚΗ εμφάνιση
Τέτοια μέρα κάθε χρόνο οι μαθητές σχολάνε συνήθως νωρίτερα στο σχολείο για να παρακολουθήσουν την κεντρική μαθητική συναυλία η οποία γίνεται πάντα το μεσημέρι της Παρασκευής.
Φέτος, όμως ο δήμαρχος της πόλης αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και έδωσε εντολή να μην λειτουργήσουν καθόλου τα σχολεία, παρόλο που η συναυλία του Τριαντάφυλλου, που τραγουδά στη θέση του FY, ξεκινά σήμερα Παρασκευή (24/2) στις 14:00.
Ο δήμαρχος της Ξάνθης μίλησε στο «Σήμερα» για το καρναβάλι της Ξάνθης και το πλήθος κόσμου που καταφτάνει εκεί, αφού χιλιάδες κόσμου αναμένονται να παραβρεθούν στο καρναβάλι της Ξάνθης
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr