Σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 θα γίνει η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου για να δοθεί το τελευταίο αντίο στον «άρχοντα» του Ελληνικού τραγουδιού, απο συγγενείς και φίλους στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 81 ετών απο ανακοπή την ώρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο απο το νοσοκομείο που νοσηλευόταν.
Πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσει το παρών για να αποχαιρετήσει τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού Τόλη Βοσκόπουλου.
Με αφορμή αυτές τις πληροφορίες η οικογένεια του μέσω της συζύγου του Άντζελα Γκερέκου, κάνει έκκληση σε όσους θα βρεθούν στο Α’ Νεκροταφείο για να αποχαιρετίσουν τον Τόλη Βοσκόπουλο με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.
«Θερμή παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων» έγραψε η Άντζελα Γκερέκου, συνοδεύοντας μια την ανάρτηση με μια φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr