in

Dua Lipa: Η δήλωση του πατέρα της βάζει τέλος στις φήμες για το Καταρ

Τα Βρετανικά δημοσιεύματα πάντως την κατηγορούσαν ότι έλεγε ψέματα

dua lipa

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, Dua Lipa, δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες ότι δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ «λόγω της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αυτή τη χώρα», αλλά οι πληροφορίες που βγήκαν στην επιφάνεια έδειχναν ότι όχι μόνο ήθελε να εμφανιστεί, αλλά μάλιστα μέσω του πατέρα της είχε προσεγγίσει την οργανωτική επιτροπή.

Αν και η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι δεν βρισκόταν ποτέ σε διαπραγματεύσεις για να εμφανιστεί στο Κατάρ, βρετανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν την αλληλογραφία του πατέρα της Dukađin Lipa και των αξιωματούχων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο email, που εστάλη στις 9 Μαρτίου 2020, ο Dukađin Lipa δηλώνει ότι «εκπροσωπεί την κόρη του» και ότι θέλει να συζητήσει «τα σχέδια της Ανώτατης Επιτροπής για τις παραστάσεις καλλιτεχνών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022».

Επίσης, καυχιόταν μάλιστα και για τις σχέσεις του με καλλιτέχνες όπως ο Calvin Harris, η Miley Cyrus και ο Shawn Mendez.

Τον Ιανουάριο του 2021, ο πατέρας του τραγουδιστή απευθύνθηκε ξανά στους υπεύθυνους του Μουντιάλ γράφοντας στο μήνυμα του προς την επιτροπή.

«Ήθελα απλώς να συνεχίσω το προηγούμενο μήνυμά μου και να αναρωτηθώ αν θα ήταν δυνατόν να συζητήσουμε οποιαδήποτε ευκαιρία που θα μπορούσε να προκύψει όπου μπορούμε να βοηθήσουμε», ανάφερε στο email, στο οποίο ο Dukađin Lipa επαινούσε επίσης τις ερμηνείες της κόρης του.

Μέλος της επιτροπής έστειλε μια σύντομη απάντηση.

“Είναι φανταστικό να ακούω νέα σου και να γνωρίζω για την πιθανότητα συνεργασία με την Dua, καθώς και να ξέρω ότι ενδιαφέρεται ακόμα.”

Ο Dukađin Lipa δήλωσε αργότερα ότι κατά τη διάρκεια του 2020, αντάλλαξε πολλά μηνύματα με την ομάδα μάρκετινγκ του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ.

Αν και ακούγεται απίστευτο, σχεδόν αδύνατο, υποστηρίζει ότι η Dua Lipa δεν συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις, ούτε γνώριζε για αυτές.

Η τραγουδίστρια, να θυμίσουμε, πρόσφατα δημοσίευσε μια δήλωση στα κοινωνικά της δίκτυα με την οποία ισχυρίζεται ότι η εμφάνιση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ δεν ήταν ποτέ προγραμματισμένη.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εικασίες ότι θα εμφανιστώ στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Δεν θα εμφανιστώ εκεί ούτε συμμετείχα ποτέ σε διαπραγματεύσεις», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια τον περασμένο μήνα.

Σε συνέντευξή της στο «Varajeti» την περασμένη εβδομάδα είπε ότι το αθλητικό γεγονός στο Κατάρ «πάει κόντρα στα πιστεύω της».

Με ένα δελτίο τύπου ομως ο πατέρας της ξεκαθαρίζει την κατάσταση και βάζει τέλος στις υποψίες για την Dua Lipa

Ολόκληρη η δήλωση του Dugi Lipa:
«Το 2020 είχα αρκετές ανταλλαγές email με την ομάδα μάρκετινγκ του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ με την προσωπική μου ιδιότητα ως διοργανωτής φεστιβάλ.

Η Dua δεν συμμετείχε ούτε γνώριζε αυτές τις ανταλλαγές ή άλλες συνομιλίες. Όταν παρουσιάστηκα, τους έδωσα το πλήρες ιστορικό μου, το οποίο περιελάμβανε την ιδιοτητα μου για τη Dua. 

Αλλά ξεκαθάρισα ότι δεν τους μιλούσα έχοντας κατά νου και το ξεκαθάρισα όταν με ρώτησαν αν οι έρευνές μου αφορούσαν τη Dua.

Αυτό συνέβη στις αρχές του 2021, τη στιγμή που το Κατάρ είχε δεσμευτεί (από τότε που κέρδισε το συμβόλαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου) να μεταρρυθμίσει την εργατική του νομοθεσία και να διορθώσει το ιστορικό του στα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Καθώς η συζήτηση συνεχιζόταν και το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησίαζε, έγινε πολύ σαφές ότι αυτές οι υποσχέσεις δεν επρόκειτο να τηρηθούν, οπότε σταμάτησα να τους μιλάω. 
Από τότε με προσέγγισαν αρκετοί άνθρωποι που συνδέονται με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στους οποίους ξεκαθάρισα ότι η Dua ΔΕΝ θα είχε σχέση μαζί τους


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter