fbpx
Connect with us

Published

on

Λίγο πριν την ανακοίνωση του επόμενου βήματος στην ζωή της, η 31χρονη Ρίτα Όρα, τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor, αποφάσισε πριν παντρευτεί να βγάλει στη φόρα μερικές πικάντικες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Μέσα απο την αυτοβιογραφία της, απο το βιβλίο που έχει το ίδιο όνομα με το πρώτο της άλμπουμ, η σταρ αποκαλύπτει πως η Βρετανίδα με καταγωγή απο το Κόσοβο, έχασε την παpθεvια της.

Η δήλωση όμως που κυριολεκτικά άναψε φωτιές, αφορά την πρώτη της φορά που όπως αποκάλυψε, ήταν στα 14 της με έναν 26χρονο.

Ωστόσο η ίδια επιμένει ότι δεν πρόκειται για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου και ότι είχε πλήρη συναίνεση στην πράξη.

Εξήγησε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα όταν σπούδαζε θέατρο στο Sylvia Young Theatre School του Λονδίνου.

«Ήμουν 14 όταν είχα την πρώτη μου επαφή με έναν άντρα. Θα έλεγα ότι ήταν περίπου 26. Ακούγεται πραγματικά σαν παιδική κακοποίηση, έτσι δεν είναι; Ωστόσο δεν υπήρξα θύμα, επειδή το ήθελα. Δεν με ανάγκασε να το κάνω. Δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι κακοποιήθηκα ως παιδί» αναφέρει.

Χριστίνα Κεφαλά
Media7 ημέρες ago

Χριστίνα Κεφαλά: Κάνει διακοπές στο Πουκέτ και ποζάρει με μαγιό κόλαση

Ευγενία Σαμαρά
Media2 εβδομάδες ago

Ευγενία Σαμαρά: Εσείς την έχετε δει να ποζάρει στη θάλασσα χωρίς το μαγιό της;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Celebrity7 ημέρες ago

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κολασμένο κόκκινο μαγιό και πόζα όλο νάζι! Θα σας στείλει στα ουράνια!

Τίνα Τέρνερ
Showbiz6 ημέρες ago

Τίνα Τέρνερ: Έφυγε απο την ζωή στα 83 της χρόνια η «Βασίλισσα της Rock ‘n’ Roll» (video)

αθλήτρια του μπάσκετ
Celebrity1 εβδομάδα ago

Πρώην μπασκετμπολίστρια του Παλαιού Φαλήρου άνοιξε OnlyFans και καθαρίζει 136.000 τον μήνα!

Ρία Αντωνίου
Media2 εβδομάδες ago

Ρία Αντωνίου: Σταυροπόδι κόλαση και εμφάνιση φωτιά στην Ιταλική τηλεόραση

Μαίρη Βυτινάρος
Media7 ημέρες ago

Μαίρη Βυτινάρος: Φοράει λάτεξ και κολάζει – Μακριά οι ευπαθείς ομάδες

Ελένη Μενεγάκη
Media2 εβδομάδες ago

Ελένη Μενεγάκη: Βρήκαμε την επική ολοτσίτσιδη φωτογραφία της βασίλισσας της τηλεόρασης

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Media1 εβδομάδα ago

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ψήφισε στις εκλογές με άψογο στυλ… αλλά έφαγε πολύ κράξιμο!

αληθινή εξομολόγηση
Γυναίκα6 ημέρες ago

Αληθινή εξομολόγηση: Η Ελένη και η ένοχη αγάπη προς την κουμπάρα της