Νιλ Γιανγκ: Νέο live άλμπουμ απο τον θρύλο της μουσικής με τίτλο «Young Shakespeare»
Για πρώτη φορά μπορούμε να ακούσουμε – και να δούμε – μια από τις πρώτες συναυλίες του Νιλ Γιανγκ· η συναυλία της 22ας Ιανουαρίου του 1971 στο Shakespeare Theater στο Στράτφορντ του Κονέκτικατ κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες ως ζωντανό άλμπουμ και κινηματογραφημένο κονσέρτο.
Πρόκειται για ένα σόλο κονσέρτο (ακουστικά όργανα) της περιόδου του After the Gold Rush, που έδωσε ο Γιανγκ τρεις μόλις μέρες μετά το περίφημο show του στο Massey Hall του Τορόντο.
Η συναυλία στο Shakespeare Theater κινηματογραφήθηκε από ένα γερμανικό τηλεοπτικό συνεργείο, αλλά οι μπομπίνες είχαν έως προσφάτως παραμείνει φυλαγμένες επί πέντε δεκαετίες.
Τώρα, τα πλάνα βγαίνουν στο φως. Και στο τρέιλερ, ο Γιανγκ δείχνει αποσπάσματα από τα «Tell Me Why», «Cowgirl in the Sand», «A Man Needs a Maid», «Dance, Dance, Dance», «Down by the River», «Helpless» και «Sugar Mountain».
Είναι μια από τις πιο παλιές γνωστές κινηματογραφήσεις του Νιλ Γιανγκ επί σκηνής, αν και υπάρχουν πλάνα από την περφόρμανς στο Café Feenjon της Νέας Υόρκης (5 Ιουλίου του 1970) και από την εμφάνιση των Crosby, Stills, Nash and Young στο Fillmore East τον Μάρτιο του 1970.
-
Media6 ημέρες ago
Η Μπέττυ Μαγγίρα ξαπλωμένn στην άμμο με το μικροσκοπικό μαγιό της, ζαλίζει με τα δiμετρα πόδια τnς
-
Media2 εβδομάδες ago
Η Ελευθερία Ελευθερίου και το τριγωνικό μαγιό της κόλασης! Τέτοια πίσω όψη…πρώτη φορά
-
Media5 ημέρες ago
Η Κατερίνα Λέχου με κόκκινο μπραziλιαv μαγιό δαμάζει τα κύματα στην παραλία
-
Showbiz1 εβδομάδα ago
Έτσι «γκρέμισε» το instagram η Dua Lipa. Βγήκε έξω φορώντας μόνο ένα πουκάμισο και άσπρες μπότες!
-
Media6 ημέρες ago
Survivor Ελλάδας: Η Ροδάνθη στην Καρδαμύλη με φούξια μαγιό τρέλανε ακόμα και τον Ατζούν
-
Media2 εβδομάδες ago
Survivor Ελλάδας: Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας κάνουν διακοπές στο Ναύπλιο
-
Media1 εβδομάδα ago
Αυτά κάνει η Δώρα Παντέλη και έχει δαγκώσει την λαμαρίνα ο Γιώργος Λιάγκας…τρελό τούμπανο
-
Media2 εβδομάδες ago
Η Κατερίνα Θεοχάρη η κοντή του παρα πέντε ποζάρει ξαπλωμένη και με τα πόδια ψηλά….θα σαλτάρεις μαζί της