Σοκαριστικές δηλώσεις έκανε ο παππούς του Mad Clip κύριος Παναγιώτης ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Alpha και αναφέρθηκε στο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του αγαπημένου του εγγονού.
Ο παππούς του Mad Clip αναφέρθηκε στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος και δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι για το τροχαίο δεν έφταιγε ο εγγονός και τονίζει ότι πιστεύει ότι είναι «εγκληματική ενέργεια»
Όλα αυτά λίγες ώρες πριν την κηδεία του άτυχου τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του ζωή την Πέμπτη τα ξημερώματα όταν η Porche που οδηγούσε κινούνταν ανεξέλεγκτη στην παραλιακή μέχρι που καρφώθηκε πλαγιομετωπικά σε κολώνα που έφερε και τον θάνατο του Μαντ Κλιπ.
«Πιστεύω ότι δεν ήταν λάθος του εγγονού μου», δηλώνει ο παππούς του Mad Clip, αναφερόμενος στο τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Πέμπτης. «Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες»
«Πρώτον να σας πω για το ατύχημα. Πήγα και εγώ ο ίδιος, παρακολούθησα από τις τηλεοράσεις και τα λοιπά. Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου, γιατί ήταν από τους καλούς οδηγούς»
«Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια».
Δεύτερον όσον αφορά τον εγγόνο μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…»
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr