Η πανέμορφη σαγnνευτική μελαχρινή καλλονή ηθοποιός Μαρία Σολωμού μας αποτελειώνει με μια φοβερή φωτογραφία της αφού αυτή την φορά μας δείχνει τα μήλα της!
Τις διακοπές της κάνει η εντυπωσιακή ηθοποιός με πολύ καλή παρέα η οποία όπως φαίνεται κόλλησε απο τον χειμώνα και συνεχίζεται και μέσα στο καλοκαίρι με κοινές διακοπές στην Ελλάδα.
Η Μαρία Σολωμού βρίσκεται σε mood διακοπών παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Κατερίνα Ζαρίφη και όπως θα δείτε και εσείς περνάνε φανταστικά.
Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού ήταν οι τηλεοπτικές «Roomies» και ήταν συγκάτοικοι σε ένα cosy σπίτι που είχε γείτονες όλο το τηλεοπτικό κοινό.
Μπορεί οι κάμερες να έκλεισαν, η εκπομπή στο Mega να τελείωσε, εκείνες όμως είπαν να το συνεχίσουν και το καλοκαίρι και όπως θα δείτε και εσείς με απολαυστικό τρόπο.
Η ηθοποιός η οποία πραγματικά οργώνει την Ελλάδα φέτος, έχει επισκεφτεί μέχρι στιγμής το Λιτόχωρο, τα Κύθηρα και τώρα βρίσκεται στην Αντίπαρο όπου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.
Φυσικά εμείς κρατάμε ως ωραιότερη φωτογραφία εκείνη που ανάρτησε στο instagram με το μήλο στο χέρι απο το Λιτόχωρο!
Πραγματικά κούκλα!
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr