in

Ελένη Χατζίδου γάμος: Πραγματική οπτασία μέσα στο νυφικό της – Δείτε φωτογραφίες

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν σήμερα το απόγευμα σε έναν πραγματικά λαμπερό γάμο που συνοδεύτηκε στην συνέχεια και απο την βάπτιση της κόρης τους Μελίτας-Δήμητρας.

Η τραγουδίστρια ήταν μια πραγματική οπτασία και όπως θα δείτε και εσείς στο φωτογραφικό υλικό έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό της νυφικό, συνοδευόμενη απο τον πατέρα της ο οποίος καμάρωνε για την κούκλα κόρη του.

Το εντυπωσιακό νυφικό της Ελένης Χατζίδου ήταν δημιουργία της Όλγας Καραβερβέρη. Ο χώρος ήταν επιμελημένος με λεπτό γούστο, γεμάτος λευκά λουλούδια και μάλα φανάρια με κεριά.

Ο γάμος και η βάπτιση έλαβαν χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος Πολυχώρος Ονείρων με κουμπαρά την Ειρήνη Ζέη η οποία και είναι πολύ καλή τους φίλη και νονούς την Άντυ Γιαννακοπούλου και τον Θωμά Παπαδόπουλο

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ


Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter

  • Avatar of Κέλλυ Νομικού

    Written by Κέλλυ Νομικού

    Η Κέλλυ Νομικού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα . Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.
    - Email - Facebook