in

Αυτό είναι το μυστικό της Μαρίας Σολωμού για άψογο σώμα

Κανένας δεν ξέρει καλύτερα απο την ίδια την Μαρία Σολωμού το μυστικό για ένα άψογο σώμα, αφού ακόμα και στα 47 της χρόνια, η αγαπημένη ηθοποιός είναι ακριβώς ίδια όπως την είχαμε γνωρίσει στους S1ngles στο MEGA, πριν 16 χρόνια το μακρινό 2005 όταν η ίδια ήταν 31 ετών!

Η ίδια βέβαια έχει αποκαλύψει όλα τα μυστικά της κάπου κοντά στο 2013 σε μια συνέντευξη που είχε δώσε στον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα και το περιοδικό «Like» όπου τότε είχε αναφερθεί σε όλα αυτά που κάνει για να διατηρείτε αδύνατη και πραγματικά κούκλ.α

Απο το 2013 έχουν περάσει 8 χρόνια, όπως όμως θα έχετε παρατηρήσει και εσείς η Μαρία Σολωμού δεν έχει αλλάξει καθόλου, αφού όπως φαίνεται ο χρόνος έχει κάνει κάποια ειδική συμφωνία μαζί της και παραμένει ολόιδια με την Μαρία Σολωμού του 2005!

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είχε αποκαλύψει η Μαρία Σολωμού και έτσι θα μάθετε και εσείς ποιο είναι το μυστικό της και παραμένει πάντα αδύνατη με ένα πραγματικά άψογο σώμα!

Πώς τα καταφέρνεις να είσαι τόσο αδύνατη;

Δεν στερούμαι τίποτα. Απλώς προσπαθώ να μην τρώω κάθε μέρα γλυκό, γιατί τα γλυκά είναι το πρόβλημα μου.

Όταν βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη πως αισθάνεσαι;

Είναι ανάλογα με τις εποχές. Το καλοκαίρι αισθάνομαι πολύ καλύτερα, αισιόδοξη και έτοιμη να κάνω τα πάντα και το χειμώνα χλωμή και με μια κάπως πεσιμιστική διάθεση. Αν τύχει να πάρω κάνα δυο κιλά νιώθω χόντρη, αλλά είναι θέμα καθαρά ψυχολογικό.

Προσπαθείς να είσαι αδύνατη;

Καθόλου. Τρώω και τρώω πολύ και άτσαλα. Αλλά είναι έτσι το σκαρί μου και δεν παίρνω καθόλου κιλά. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να τσακίσω και δυο χάμπουργκερ με πατάτες, και πίτες με γύρο ή να φάω δυο πιάτα μακαρόνια με σάλτσα. Από την άλλη, είναι μέρες που θα φάω μόνο σαλάτα ή κάποιο φρούτο ή ένα γιαούρτι. Εμένα η δικιά μου δίαιτα είναι καθαρά θέμα διάθεσης. Επίσης δεν τσιμπολογάω από δω και από κει. Ή θα φάω πολύ ή δεν θα φάω καθόλου

Και όμως δείχνεις από τις γυναίκες που έχουν εμμονή με τα κιλά τους και ζυγίζονται κάθε μέρα

Δεν έχω καμία εμμονή με τα κιλά μου και επίσης δεν ζυγίζομαι. Για μένα ζυγαριά είναι τα ρούχα που φοράω. Εκεί καταλαβαίνω αν έχω πάρει κάποιο κιλό, αλλά δεν παθαίνω καμία υστερία. Ξέρω ότι και με δυο κιλά παραπάνω είμαι αδύνατη. Ασχέτως αν εγώ αισθάνομαι χοντρή. Είναι δυο πράγματα εντελώς διαφορετικά «το ξέρω» από «το αισθάνομαι»

Δεν μπορεί να μην έχεις βάλει κάποια διατροφική απαγόρευση στον εαυτό σου;

Θα σου πω. Εκεί που έχει πρόβλημα ο μεταβολισμός μου είναι με τα γλυκά και γενικά ότι έχει σχέση με την ζάχαρη. Εκεί προσέχω. Θα φάω γλυκό μόνο μια φορά τη βδομάδα και σε συγκεκριμένη ποσότητα. Εκεί αν θέλεις, κάνω την μεγαλύτερη θυσία γιατί τα γλυκά μου αρέσουν πολύ. Θα μπορούσα να ζήσω τρώγοντας μόνο γλυκά.

Σου λένε συχνά την φράση «πρέπει να βάλεις κιλά»;

Συνέχεια από μικρό παιδί. Τι κάνω; Απλά χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Δεν θα μπω τώρα σε διαδικασία να εξηγήσω στον κάθε ένα τι μου συμβαίνει. Μου αρέσει ο εαυτός μου έτσι όπως ακριβώς είναι και στα κιλά που είναι, ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω.

Έχεις φθάσει ποτέ στα όρια νευρικής ανορεξίας;

Ποτέ αν και έχει γραφτεί πολλές φορές. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα. Δεν είμαι υστερική με το να είμαι αδύνατη, απλά όταν νιώσω χοντρή, πράγμα που μου συμβαίνει πολύ σπάνια θα προσέξω λίγο στις ποσότητες του φαγητού. Τίποτα άλλο. Καμία νεύρωση ή εμμονή. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα έτσι ήμουν -αν εξαιρέσουμε βέβαια την περίοδο της εγκυμοσύνης. Έχω καλό μεταβολισμό. Δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να πεινάσει. Και αν το κάνω θα το κάνω για μια δυο μέρες και τέρμα. Αν θες είμαι τυχερή σε αυτό το θέμα. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που δύσκολα παίρνουν κιλά και όταν παίρνουν τα χάνουν εξίσου εύκολα.