in ,

Ποιος πρωταγωνιστής απο τις «8 λέξεις» είναι το παιδάκι της φωτογραφίας

Ποιος πρωταγωνιστής απο τις «8 λέξεις» είναι το παιδάκι της φωτογραφίας

Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» ποζάρει στον φακό που τραβάει την φωτογραφία του η μητέρα του, ενώ τον κρατάει αγκαλιά ο πατέρας του.

Δεν είναι άλλος από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ο ηθοποιός και μοντέλο μπορεί να βρίσκεται στις 8 Λέξεις το μυαλό τού όμως βρίσκεται ξεκάθαρα στην νέα εκπομπή που ετοιμάζει για το Μega

Ο ίδιος βέβαια μίλησε στο TV24και για το μέλλον του στην σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», η οποία θα ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν.

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Δίνετε ελαφρυντικά στον ήρωα σας για τη συμπεριφορά του;

«Πάντα δίνω ελαφρυντικά στους χαρακτήρες που υποδύομαι ακόμα και αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες μου. Αυτό όμως το κάνω και με τους ανθρώπους γενικότερα. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για μένα να ζω με συγχώρεση και αγάπη για τα πάντα».

Αν ήταν φίλος σας τι θα τον συμβουλεύατε;

«Να βρει την ευτυχία μέσα του».

Τελικά θα λέγατε πως είναι ένας θετικός ήρωας ο Αιμίλιος;

«Ο Αιμίλιος νομίζω ότι είναι άνθρωπος που αφήνεται στα πάθη αλλά βρίσκει πάντα έναν τρόπο να ελέγχει την πορεία των πραγμάτων. Τον αντιμετωπίζω σαν θετικό ηρώα. Δεν ξέρω αν είναι».

Δεδομένου πως η σειρά δεν θα συνεχιστεί, ποιο τέλος θα ήταν δίκαιο για τον ήρωα σας;

«Να μάθει μέσα από τα λάθη που επαναλαμβάνει».

Συνεργάζεστε πολλά χρόνια με τους Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου. Υπάρχει περίπτωση να σας δούμε και στη «Γη της Ελιάς»;

«Δεν θα συμμετέχω, όχι».

Ετοιμάζετε κάτι άλλο για το καλοκαίρι ή το επόμενο φθινόπωρο;

«Ετοιμάζω μαζί με την ομάδα μου την εκπομπή «Night Out» η οποία ξεκίνησε ιντερνετικά και σε λίγο καιρό θα προβάλλεται στο ΜΕGΑ. Ενα night show που θα προσφέρει διέξοδο στους καλεσμένοι, μια καλή -αφιλτράριστη και αληθινή κουβέντα και πολλά πολλά… βασανιστήρια, μιας και θα υπάρχουν πολλές και δύσκολες δοκιμασίες που θα ξεθάψουν τον πραγματικό τους εαυτό. Σε λίγο καιρό ξεκινάμε τα γυρίσματα για το επίσημο τρέιλερ καθώς και την ηχογράφηση του τραγουδιού των τίτλων το οποίο γράφει και ερμηνεύει ένας καλλιτέχνης που σας το κρατάω για έκπληξη».

Οι αποκαλύψει που έχουν προκύψει στο χώρο του θεάτρου το τελευταίο διάστημα, σας σοκάρουν ή γνωρίζατε για παρόμοια περιστατικά;

«Αντιλαμβάνομαι ότι το φως και το σκοτάδι είναι μέρος της πραγματικότητας γενικότερα και σε κάθε χώρο και τομέα».

Εχει τύχει να δεχτείτε κάποιο είδος βίας στη ζωή σας; Και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε;

«Δεν με άγγιξε καμία μορφή βίας, αφενός γιατί στάθηκα τυχερός, αφετέρου παλεύω το σκοτάδι με αφοσίωση στο φως».

Θα βγει κάτι θετικό από όλο αυτό ή θεωρείτε πώς το κοινό θα ξεχάσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα;

«Δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα γιατί το μόνο που μετράει για μένα είναι το παρόν. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε όλοι μαζί»