Σελένα Γκόμεζ: «Έγινες ρόμπα». Σάλος στα social media με το στιλιστικό σφάλμα.

Κέλλυ Νομικού
2 Min Read

Μια στιλιστική επιλογή της Σελένα Γκόμεζ, κατάφερε να δημιουργήσει τεράστιο σάλο και πικρόχολα σχόλια προς την διάσημη τραγουδίστρια.

Όταν κάποιος είναι νέος, πλούσιος και ανεξάρτητος από μικρή ηλικία, είναι φυσικό να επιλέγει τις διακοπές και τη διασκέδαση περισσότερο από τη δουλειά.

Αυτό φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει και η Σελένα Γκόμεζ, η οποία από τα 19 της χρόνια είχε την ευκαιρία να απολαμβάνει τη ζωή και να διασκεδάζει όπως ήθελε.

Το ίδιο έκανε και τώρα, αφού αποφάσισε να περάσει χρόνο με τις φίλες της στο Μεξικό, απολαμβάνοντας τον μαγευτικό προορισμό και τον ηλιόλουστο ήλιο και την θάλασσα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, τον τελευταίο καιρό η Σελένα έχει αποφασίσει να απέχει απο απαγορεύσεις και φαίνεται ότι απολαμβάνει το φαγητό περισσότερο κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Αυτό όπως είναι λογικό και αναμενόμενο την οδήγησε στο να πάρει μερικά παραπανίσια κιλά. Στην τελική ανάλυση δική της είναι η ζωή και κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διατηρεί το σώμα του όπως το επιθυμεί, και η Σελένα παραμένει ένα όμορφο κορίτσι.

Αυτό βέβαια δεν το συμμερίζονται όλοι και πόσο μάλλον οι θαυμαστές της και ακόλουθοι της στα social media, αφού μια στιλιστική επιλογή που έκανε με μαγιό φαίνεται να μην την κολάκευε καθόλου.

Η σούπερ σταρ της ποπ, επέλεξε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με κοψίματα στο κάτω μέρος, το οποίο πρόδωσε τις αλλαγές στη σιλουέτα της. Ειδικά η πίσω όψη της δεν αναδείκνυε τα θετικά της, αλλά το αντίθετο μάλιστα.

Αυτή της εμφάνιση δημιούργησε σάλο μεταξύ των followers της, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ άρχισαν να δημοσιεύουν το ένα πικρόχολο σχόλιο μετά το άλλο.

Μερικοί μάλιστα έφτασαν στο σημείο να της γράφουν ότι «Έγινες ρόμπα», ενώ κάποιοι το παρατράβηξαν ακόμα περισσότερο γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να σώσουμε την φάλαινα που βγήκε στην παραλία», «σώστε τις φάλαινες», αλλά και το «free selena», λογικά απο το «free willy»!

Δείτε την Σελένα Γκόμεζ και την εμφάνιση που έκανε με μαγιό και πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Share This Article
Exit mobile version