Σχολεία: Όλα όσα αποκάλυψε η Δόμνα Μιχαηλίδου για την νέα σχολική χρονιά (video)

Δείτε στο βίντεο τι αποκάλυψε για την νέα σχολική χρονιά η υφυπουργός Παιδείας - Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου

H υφυπουργός Παιδείας – Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε για την νέα σχολική χρονιά, τα κενά και τις προσλήψεις στην Παιδεία.

Δόμνα Μιχαηλίδου

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» έδωσε σήμερα (22/08) το παρών η νέα υφυπουργός Παιδείας – Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία αναφέρθηκε στον προγραμματισμό του Υπουργείο για την νέα σχολική χρονιά.

Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία το Σεπτέμβριο

Αν και ακόμα εκκρεμεί ακόμη η επίσημη εγκύκλιος για το άνοιγμα των σχολείων για το νέο έτος, η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει για τους μαθητές επίσημα την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Την ίδια ώρα όπως έχει διαρρεύσει, ότι μόνο στο Ηράκλειο υπάρχουν 1.400 κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία, η νέα υφυπουργός για ακόμα μια φορά μας αποκάλυψε ότι τα πάντα είναι έτοιμα απο πλευράς υπουργείου για την υποδοχή των μαθητών.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το TvFreaks.gr

anna

Αρθρογράφος: Άννα Ξενοπούλου

Εδώ θα διαβάσεις όλα τα τελευταία νέα της επικαιρότητας για την Ελλάδα. Ενημερώσου άμεσα για τις τελευταίες ειδήσεις και εξελίξεις!
Emai: [email protected]

Αναμφισβήτητα η Χριστίνα Κανελλοπούλου είναι η αποκάλυψη του φετινού καλοκαιριού. Μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες με αναλογίες που ζεματάνε

Χριστίνα Κανελλοπούλου: Διάφανος λευκός πειρασμός με μαγιό στη παραλία

Ατέλειωτες ουρές δημιουργούν τις τελευταίες ημέρες πολίτες που θέλουν να βγάλουν αστυνομική ταυτότητα παλαιού τύπου

Ουρές και πανικός στα αστυνομικά τμήματα για ταυτότητες χωρίς τσιπάκι (video)