Σασμός spoiler: Ποιος σκοτώνει την Στέλλα Καμαριωτάκη;

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read

Ένα πραγματικά συγκλονιστικό spoiler για τη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό εδώ και τρία χρόνια είδε το φως της δημοσιότητας και αναμένεται να φέρει συνταρακτικές εξελίξεις στον Σασμό.

Ο σταθμός τα τελευταία δύο χρόνια έχει προκαλέσει πάταγο στην ελληνική τηλεόραση κάτι το οποίο ο Alpha θέλει να εκμεταλλευτεί για ακόμα μία φορά, για αυτό και όπως όλα δείχνουν έδωσε το πράσινο φως και για μια τρίτη σεζόν.

Όπως φαίνεται όμως πολλοί από τους πρωταγωνιστές δεν θα συνεχίσουν να έχουν τους ρόλους που τους γνωρίσαμε και τους αγαπήσαμε και για να συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον, η σειρά ο μοναδικός λόγος για να φύγει κάποιος είναι να πεθάνει!

Το spoiler θέλει νεκρή την Στέλλα στον Σασμό

Στέλλα Καμαριωτάκη

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα spoiler στο οποίο αναφέρει ότι η δικηγόρος Στέλλα Καμαριωτάκη θα πέσει νεκρή και υπέυθυνος για τον θάνατο της, θα είναι ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης, τον οποίο το παρελθόν θα τον κυνηγήσει απο την Αθήνα στην Κρήτη με εκδικητικό σκοπό.

Οι κακοποιοί όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του η ιστοσελίδα daddy-cool.gr, θα στείλουν μηνύματα στον εισαγγελέα, ο οποίος και μετά απο κάποια ευρήματα που θα βρει στο σπίτι του, αλλά και μερικά σκασμένα λάστιχα, θα θορυβηθεί και θα ζητήσει την βοήθεια της αστυνομίας, τόσο για την δική του προστάσία, όσο και της Στέλλας της αγαπημένης του δικηγόρου!

Ο εισαγγελέας μετά απ΄ όλα αυτά που θα συμβούν θα κρατήσει απόσταση απο την νεαρή δικηγόρο, για να την προστατεύσει. Το spoiler όμως που εμείς έχουμε στα χέρια μας μιλάει για άσχημες εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Alpha.

Σύμφωνα με το spoiler του Σασμού, το οποίο δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο, η πανέμορφη δικηγόρος Στέλλα Καμαριωτάκη , ρόλο τον οποίο έχει έχει εδώ και τρία χρόνια η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, δεν θα γλιτώσει από τα χέρια των αδίστακτων κακοποιών και θα πεθάνει απο τα χέρια τους!

Στέλλα Καμαριωτάκη Σασμός
Share This Article
Exit mobile version