Σασμός spoiler: Η Βασιλική δολοφόνος – Αυτός θα φύγει απο τα χέρια της

Δέσποινα Ιωάννου
2 Min Read

Σύντομα οι εξελίξεις στην σειρά του Alpha θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ήδη είδαμε χτες Δευτερά (23/10) ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που μας προετοίμασε για το μέλλον.

Σασμός spoiler: Ένα μέλλον όμως όπου σύμφωνα με το spoiler θα κάνει ακόμα και την Βασιλική να γίνει δολοφόνος.

Ο Σασμός θα πρέπει να ποτιστεί με ακόμα περισσότερο αίμα. Οι δύο οικογένειες μπορεί να έχουν χάσει πολλούς δικούς τους ανθρώπους, αλλά το δέντρο της συμφιλίωσης δεν έχει ποτιστεί αρκετά για να δούμε τις δύο οικογένειες να συμφιλιώνονται.

Ενώ όλοι μετά τον τσακωμό του Αντρέα Βρουλάκη με την γιαγιά Ειρήνη και την έκκληση της ίδιας στον Αστέρη να φύγουν για να γλυτώσουν, ένα άλλο γεγονός θα προκαλέσει νέο ντόμινο εξελίξεων!

Η Βασιλική βάφει τα χέρια της με αίμα

Σύντομα το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί με αγωνία την σειρά του Alpha, θα δει τον Νικηφόρο να πέφτει νεκρός.

Αυτό θα προκαλέσει την θλίψη της Βασιλικής, η οποία όμως στην συνέχεια θα γίνει ένα ανθρωπόμορφο τέρας που μοναδικό σκοπό θα έχει την εκδίκηση!

Το spoiler για την σειρά του Alpha είναι αποκαλυπτικό. Η Βασιλική Σταματάκη, ρόλο τον οποίο έχει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, θα ζητήσει από τον Μαθιό να σκοτώσει τον Βρουλάκη που πήρε τη ζωή του Νικηφόρου.

Ο Μαθιός παρότι έχει χάσει τον γιό που τόσα χρόνια νόμιζε ότι δεν είναι δικός του, δεν μπορεί να σκοτώσει άλλον άνθρωπο!

Η Βασιλική τότε αποφασίζει να πάρει μόνη της την εκδίκηση! Ο Λάζαρος Βρουλάκης θα πέσει νεκρός απο τα χέρια της

Βασιλική Σταματάκη – Καστρινάκη
Share This Article
Exit mobile version