Σάλος στα Χανιά της Κρήτης! Δασκάλα το πρωί, αλλά το βράδυ με ένα 20αρικό έκανε άλλα κόλπα!

1 Min Read

Για ακόμα μια φορά η κοινωνία στα Χανιά της Κρήτης, έμεινε με το στόμα ανοικτό μετά την αποκάλυψη που είδε το φως της δημοσιότητας για τις υπηρεσίες που παρείχε μια 57 καθηγήτρια και μάλιστα για 20 ευρώ.

Το σοκαριστικό περιστατικό με τη σύλληψη μιας 47χρονης καθηγήτριας στα Χανιά για την παροχή ερωτικών υπηρεσιών με αμοιβή έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία και ευρύτερα.

Η εκπαιδευτικός συνελήφθη μετά από μια δεκαήμερη παρακολούθηση από την αστυνομία, όπου ένας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη κατάφερε να κλείσει ραντεβού μαζί της. Η σύλληψη έγινε όταν η γυναίκα έλαβε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νίκος Βεστάκης εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό, τονίζοντας πως πρόκειται για μια ειδική περίπτωση ενός ανθρώπου με ψυχολογικά προβλήματα. Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη να μην γενικεύεται αυτή η περίπτωση σε ολόκληρο τον κλάδο των εκπαιδευτικών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων, Παύλος Κοτσιφάκης, τόνισε την ανάγκη οι εκπαιδευτικοί να αποτελούν πρότυπα για τους μαθητές τους. Η κοινωνία στα Χανιά έχει μείνει άφωνη, αφού η δράση της συγκεκριμένης καθηγήτριας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον ρόλο της εκπαιδευτικού.

Share This Article
Exit mobile version