Ρίκι Μάρτιν: Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του ξεσαλώνει στο instagram

Must Read

Ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μετά τον πρόσφατο χωρισμό του, αλλά αντί να εμπλακεί σε συζητήσεις για την προσωπική του ζωή, επιλέγει να επικεντρωθεί στην ησυχία του και κάνει παιχνίδια με τον φωτογραφικό φακό στο instagram.

Ο τραγουδιστής έχει αποφασίσει να ζήσει τη ζωή του, όπως εκείνος θέλει και αυτό φαίνεται στις αναρτήσεις του στα social media.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του στο Instagram, ο Ρίκι Μάρτιν μοιράστηκε με τους πάνω από 18 εκατομμύρια ακολούθους του στιγμιότυπα από τη στιγμή που απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το βίντεο-κολάζ που δημοσίευσε το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου συγκέντρωσε σχεδόν μισό εκατομμύριο likes σε λίγες ώρες, αποδεικνύοντας ότι ο Ρίκι Μάρτιν παραμένει ένας δημοφιλής καλλιτέχνης!

Παρά τις φήμες και τις κατηγορίες που τον έχουν περιβάλλει τον τελευταίο καιρό, ο Ρίκι Μάρτιν φαίνεται αποφασισμένος να μην αφήσει να επηρεάσουν την ζωή του και την καλλιτεχνική του δραστηριότητα. Αντίθετα, επιλέγει να απολαμβάνει τη ζωή και να την μοιράζετε με τους followers.

Όσον αφορά το τι έχει σκοπό να κάνει μετά τον χωρισμό του από τον πρώην σύντροφό του, Χουάν Γιόζεφ, ο Ρίκι Μάρτιν δηλώνει ότι είναι ανοιχτός στο μέλλον και πως δεν βιάζεται να βρει μια νέα σχέση.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο instagram και προκάλεσε ντελίριο για ακόμα μια φορά!

- Advertisement -

Latest News

Ρόδος: Σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι για να βιντεοσκοπήσει την πρώην του και στην συνέχεια το ανέβασε στο διαδίκτυο (video)

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρόδο με μια υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας στο διαδίκτυο που έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο νησί...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ