Η Ρεγγίνα απο το Power Of Love ποζάρει και μας βάζει σε καραντίνα

Η Ρεγγίνα απο το Power Of Love ποζάρει και μας βάζει σε καραντίνα

Η Ρεγγίνα Γκαινά είναι απο μια απο τις παρουσίες που άφησε το στίγμα της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ το γνωστό σε όλους Power Of Love. Εντυπωσιακή γυναίκα, με πραγματική ομορφιά που συναρπάζει κατάφερε να μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων τόσο για την συμπεριφορά της όσο και για τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις.

Πραγματική γυναίκα, με ένα χαμόγελο το οποίο δεν μοιάζει μόνο αλλά είναι αληθινό κατάφερε απο την πρώτη ημέρα που μπήκε στο σπίτι της αγάπης να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό.

Εκεί όμως που πραγματικά μας εξέπληξε είναι με τον χαρακτήρα της, αφού η Ρεγγίνα ήταν ένα απο τα λίγα πρόσωπα που πέρασαν μέσα απο το συγκεκριμένο ριάλιτι που είχε έναν πραγματικά αληθινό και όμορφο χαρακτήρα.

Ρεγγίνα απο το Power Of Love

Είναι απο τις λίγες κοπέλες του Power Of Love που κατάφερε να κάνει τον κόσμο να την ακολουθεί και μετά το ριάλιτι και παρότι μπήκε τότε στο παιχνίδι με “γεμάτο” λογαριασμό στο Instagram η Ρεγγίνα κατάφερε με μεγάλη ευκολία να τον εκτοξεύσει και πλέον να έχει κάτι λιγότερο απο 80k followers.

Επειδή όμως είναι και γυναικάρα και τις βγάζουμε το καπέλο δεν μπορούσαμε να μην ανεβάσουμε και ένα απο τα τελευταία της stories στο instagram όπου πραγματικά μας ενθουσιάζει και μέσα στην καραντίνα.

Δείτε την μια και μοναδική Ρεγγίνα Γκαινά με μεγάλη προσοχή!