ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέο δεύτερο σφοδρό κύμα της κακοκαιρίας Daniel (video)

Δυσοίωνες οι προβλέψεις για το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας

Must Read

Οι προβλέψεις του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά στο δελτίο ειδήσεων του Star δεν είναι καθησυχαστικές για την κακοκαιρία Daniel που έχει χτυπήσει τις τελευταίες ημέρες την χώρα μας.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, αποκάλυψε ότι έρχεται ένα δεύτερο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να χτυπήσει την Ελλάδα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έως το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Δεύτερο σφοδρό κύμα της κακοκαιρίας Daniel

Ο Θοδωρής Κολυδάς ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτικός στις προβλέψεις του, επικεντρώνοντας την προσοχή του, ιδιαίτερα, στον νομό Μαγνησίας, Θεσσαλίας και στις περιοχές των Σποράδων, οι οποίες ήδη υπέστησαν τις καταστροφικές επιπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel.

Ο Θοδωρής Κολυδάς εξήγησε την κατάσταση πολύ λεπτομερώς, προειδοποιώντας ότι το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας θα είναι εξίσου επικίνδυνο με το πρώτο, αν όχι περισσότερο, και θα φέρει έντονες βροχές, ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες στις εν λόγω περιοχές.

Οι αρχές και οι υπηρεσίες των δήμων και των περιφερειών βρίσκονται σε συναγερμό και έχουν λάβει μέτρα προστασίας για την ασφάλεια του κόσμου. Οι κάτοικοι κλήθηκαν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες από τις αρχές, προκειμένου να προστατευτούν από την επικείμενη κακοκαιρία.

Δείτε το βίντεο με την πρόβλεψη του.

- Advertisement -

Επικαιρότητα

Τρελό ανέκδοτο: Ένας Ρομά ανέβασε στο ντάτσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά…

Τα καλύτερα ανέκδοτα που κυκλοφορούν είναι με Ρομά και όλοι θέλουν να τα διαβάσουν γιατί προσφέρουν επικό γέλιο. Γι'...
- Advertisement -

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ